Skoki narciarskie "na żywo"

• 7 Odpowiedzi
  • 1383 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Rycho

• *
  • 83
« dnia: Grudzień 06, 2003, 12:14:34 »
Mam problem! Co jest potrzebne do IE, jaki aplet javy w którym możemy sledzić np. skoki "na żywo". Mam IPAQA 3835. Z góry dzięki za pomoc

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 06, 2003, 14:05:19 »
Niestety nic z tego... sa marne szanse ze to bedzie chodzic na Pocket IE... powiedzialbym ze nawet zerowe szanse... IE nie ma zbyt dobrego wsparcia dla obslugi Javy, nawet po doinstalowaniu jakies JVM (Java Virtual Machine).

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 06, 2003, 15:52:19 »
hmm a na jakiej stronie sa skoki na zywo ? NetFRONT ma bardzo ladne wsparcie dla JAVY ostatnio nawet wlazlem na czata na wp.pl

RoSulek

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 06, 2003, 21:21:58 »
W trakcie skoków trzeba by wejśc na sport.onet.pl. O ile pamietam to tu mozna znaleść wtedy link do wyników na żywo. Przy najbliższej okazji trzeba to sprawdzić i na IE i na NetFroncie

*

Offline Lass

• 276
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 06, 2003, 22:58:06 »
Więc jednak można wejść na czata, przeglądarkę Net Front mam, tylko chyba brakuje Javy bo na czta nie chce wejść. Może ktoś podpowiedzieć skąd to ściągnąć żebym mógł wejść na czata na ipaqu 4150.

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 07, 2003, 00:49:00 »
Oczywiscie, pobrac wersje trial mozesz stad http://www.netfront.no

Bastiann, ale po zainstalowaniu NetFronta java z niego niestety nie dziala w IE

RoSulek

*

Offline Lass

• 276
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 07, 2003, 01:51:18 »
Działa :)) udało mi się wejść na czata na wp.pl, qurna zajebiście :)
rosulek - ja mam pełną wersje netfront.
Jeszcze dzisiaj próbowałem wielokrotnie wejść na czata ale nie chciało, dopiero teraz wszedłem w opcje i pozaznaczałem wszystko co się dało no i jakoś poszło:) Niewiarygodne mam tą przeglądarkę kilka miesięcy i w życiu bym nie pomyślał że ma ona JAVE.

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 07, 2003, 13:53:48 »
moze dlatego ze ja bardziej linuxowy jestem :) z przyzwyczajenia zaczynam zawsze od manuala :)

A tak zupelnie przy okazji - prawda jakie to mozliwosci otwiera ? Potrzebowalem ostatnio klienta ssh a SSHCE nie bardzo mi pasil, wiec napisalem sobie aplecik w javie.. i mam takiego jak chce ;)