Programik do zmiany oriętacji ekranu

• 3 Odpowiedzi
  • 902 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 05, 2004, 14:54:06 »
Witam.

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem iPAQ'a 3790 i poszukuję jakiegoś sprawdzonego (czytaj działającego) programu do zmiany oriętacji ekranu. Testowałem jakieś 2 ale albo wieszały mi sprzęt albo po prostu nie działały. Jak ktoś ma namiary na coś działającego to proszę o pomoc.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2004, 19:42:46 »
Mysle ze wystarczy miec najnowsza wersje danego programu. Proponuje sprawdzic Nyditot Virtual Display.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2004, 13:01:32 »
No dobrze. Zainstalowałem Nyditot Virtual Display i fakt - chodzi nieźle - nawet nie wiesza za często iPAQ'a. Ale mam pytanie czy da się tym programikiem zmienić rozdzielczość z 240x320 na 320x240 w czasie pracy bez resetu. Bo taka zmiana jest możliwa tylko po uprzednim zresetowaniu urządzenia - chyba że ja nie potrafię znaleźć takiej opcji po kilku godzinach zabaw ;) Bawiłem się kiedyś palmtopem który to potrafił (z Windows NET)

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 11, 2004, 15:18:19 »
Tez jakis czas temu sciagnalem wersje demo tego programu i prawde mowiac nie zachwycila mnie. Gdy zmieniam orientacje dla np. praworecznych to fakt, obraca mi ekranik natomiast nie rozszerza go odpowiednio. Probowalem roznych ustawien i wszystko wyglada tak samo. Szerokosc taka jak w pionie a dalej jakies brzydkie paski...Chyba ze znacie odpowiednie ustawienia, chetnie sie dowiem. Dzieki