Programy do obsługi HP Ipaq h6340

• 3 Odpowiedzi
  • 878 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 26, 2005, 17:37:18 »
Witam mam HP Ipaq h6340 - korzystam z niego za pomocą aplikacji Windowsowej ActiveSync. Lecz ten program ma małe możliwości. Szukam programu który potrafił by zarządzać ipaq z mojego komputera stacjonarnego, tzn. mógłbym mieć możliwość z komputera zdalnie wysyłać SMS'y czytać wiadomości na Ipaq, przeglądać i zmieniać wpisy w książce adresowej. Prosze o podpowiedz jaki program ma takie możliwości, pozdrawiam wszystkich.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 27, 2005, 07:16:00 »

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 28, 2005, 21:14:34 »
Witam, dziękuję za info, program jest fajny, czy istnieją jeszcze inne programy tego typu ? czy ten jest najlepszy ?

Szukam programu który by mi synchronizował książkę adresową PDA z PC oraz umożliwiał by zrobienie backupu Książki adresowej do jakiegoś pliku na PC. Active Sync jakoś dziwnie to synchronizuje, jak połączyłem czystego Outlooka z nim to nie zgrał mi kontaktów z PC.

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 29, 2005, 19:41:20 »
A jesteś pewien, że prawidłowo ustanowiłeś partnerstwo w ActiveSyncu?? Bo ja używam tylko AS i działa bez problemów synchronizując nie tylko kontakty, kalendarz, ale również zadania, notatki, pliki oraz współpracuje z innymi programami jak np. eWallet czy też ListPro.
Polecam Regulamin forum !!