Poddaje się

• 13 Odpowiedzi
  • 860 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poddaje się
« dnia: Listopad 18, 2005, 12:24:54 »
Jestem szczęśliwym posiadaczem HX 4700.  Mam problem  pocket po włożeniu do stacji dokującej  włącza się samoczynnie co jakiś czas. Wiem ze było cos o tym na forum ale od 2 dni szukam i znaleźć nie mogę. Pomocy!!!! (uwaga do admina: „wyszukiwarka na forum jest w chwili obecnej mało użyteczna, wywala albo kilka tysięcy wyników albo zadnych( )

*

Offline Thek

• **
  • 174
  • Sprzęt: HTC Dream, 8GB microSD, Motorolla S9
Poddaje się
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 18, 2005, 13:16:48 »
Pierwsze skojarzenie to Notification Queue i okresowo włącza się jakiś programik. Sprawdź MemMaid'em lub wejdź na http://www.pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_cat=11&sortby=t&sort=asc&f_id=44 i zobacz co tam się znaduje.

*

Offline lipciopda

• 6801
Poddaje się
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 19, 2005, 07:42:11 »
Cytat: Gumowy Kurczak
uwaga do admina: „wyszukiwarka na forum jest w chwili obecnej mało użyteczna, wywala albo kilka tysięcy wyników albo zadnych
w 99% przypadkow jest to wina niewlasciwie zadanego pytania wyszukiwarce... wynikajaca oczywiscie z niewiedzy uzytkownika

ja proponuje jeszcze wylaczyc opcje automatycznego uruchamiania AS po wykryciu PDA oraz ustawic synchronizacje reczna, a nie automatyczna

Poddaje się
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 19, 2005, 10:44:42 »
ok.dzieki.co do wyszukiwarki to nie jest ona szczytem funkcjonalnosci

*

silentjob

Poddaje się
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 19, 2005, 13:18:26 »
Działa, ale trzeba się umiejętnie z nią obchodzić:).

Poddaje się
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 19, 2005, 16:51:03 »
skoro tak mowisz:)

*

Offline lipciopda

• 6801
Poddaje się
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 19, 2005, 20:11:40 »
co do wyszukiwarki to nie jest ona szczytem funkcjonalnosci
a co jest niefunkcjonalne? mozesz rozwinac mysl?

Poddaje się
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 20, 2005, 16:34:52 »
np.brak wyszukiwania w otrymanych wynikach.generowanie wynikow niezwiazanych z zadanym pytaniem

*

Offline lipciopda

• 6801
Poddaje się
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 20, 2005, 19:35:10 »
generowanie wynikow niezwiazanych z zadanym pytaniem
chyba sobie zartujesz w tym momencie - po pierwsze nie zadajesz pytan tylko podajesz slowa kluczowe i w zaleznosci od tego jak je podasz wyszukiwarka podaje watki z tymi slowami - polecam uwazna lekture i opis sposobu dzialania - rozowe pole pod opcja szukaj!!!

jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym otrzymal wyniki nie zwiazane z tym czego szukalem

Poddaje się
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 20, 2005, 21:06:48 »
ok.wyszukiwarka jest doskonala po prostu bomba.jest szczytowym osagnieciem nie wymagajacym zadnych zmian poprawek i udoskonalen. a ja po prostu czepiam sie bez sensu

*

Offline mikolajek

• **
  • 223
  • ...no bo co w końcu, kurczę blade!
    • Fraud
Poddaje się
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 22, 2005, 12:04:28 »
A wracając do tematu, to proponuję po pierwsze zacząć od przejrzenia ustawień AS - szczególnie zakładkę "Schedule" - jak nie chcesz, żeby PDA się włączał co kilka minut, to trzeba tam wszystko pozamieniać na "Manually".

W 95% przypadków właśnie to jest źródłem tego zjawiska... :)

Poddaje się
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 22, 2005, 15:08:02 »
dzieki za pomoc, problem został rozwiazany juz wczesniej, ale dyskusja na temat wyszukiwarki byla tak fascynujaca ze nie mialem serca jej przerwac ;)

*

Offline lipciopda

• 6801
Poddaje się
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 22, 2005, 15:37:13 »
dyskusja na temat wyszukiwarki byla tak fascynujaca ze nie mialem serca jej przerwac ;)
ja propounuje czas, ktory tracisz na zlosliwosci i ciagla krytyke przeznaczyc na cwiczenia w jej uzywaniu - na pewno wyjdze ci na zdrowie...

Poddaje się
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 23, 2005, 07:47:06 »
złośliwość????? o co ty mnie posadzasz???