Pare Pytan dot hw6515d:)

• 3 Odpowiedzi
  • 611 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 19, 2006, 11:51:32 »
Witam jestem poczatkujacym uzytkownikiem tego palma i teraz mam pytanka.Ustawilem mmsy i dzialaja ale jak odbieram to ikonka oznaczenia gprs zmienia sie z G na male g ze strzalkami i po odebramiu mmsa tak zostaje i mam stresa czy caly czas nie wisi polaczenie gprs:( Jezeli wisi to co zrobic ???? i drugie pytanko jak wejsc na strone wpa np orange jak wchodze z explorera to pokazuje ze nie moge zobaczyc tej strony Pozdrawiam

*

Offline idiom

• **
  • 124
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC TP Raphael, htc trinity
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2006, 13:11:34 »
Witaj.

mała literga "g" ze strzałkami oznacza, że PDA jest połaczony via gprs, ale nie masz się czego obawiać, w gprs płacisz za ilość danych, a nie za czas połaczenia.
Jeśli bardzo Cię to denerwuje (mnie tak  8) ) zawsze możesz kliknąć na tą literkę i na wyświetlonym pop-up'ie nacisnąć guziczek "disconect" i wtedy literka stanie się duża  :lol:

Na drugie pytanie ma wpływ: jaka sieć, jakie masz profile sieciowe i przede wszystkim jaki dokładnie masz komunikat.

Pozdrawiam
Idiom

*

Offline wesyr87

• 317
  • Sprzęt: iPhone 4, Galaxy Note :)
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 19, 2006, 14:02:48 »
lecz moze sie takze tak zdarzyc, ze po pobraniu/wyslaniu mmsa zostaje a ikona ze strzalkami ale jak sie nacisnie na nia to nie ma disconnect lecz tylko hide lub connect, to wtedy po nie jest polaczona z niczym tylko taki bledzi maly zostaje :), zeby sie rozlaczyc z GPRS mozna takze nacisnac czerwona sluchawke :)

*

Offline idiom

• **
  • 124
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC TP Raphael, htc trinity
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 20, 2006, 22:34:25 »
Cytat: "wesyr87"
... zeby sie rozlaczyc z GPRS mozna takze nacisnac czerwona sluchawke :)

Nie wiedziałem  :cry:

Zresztą jak naciskam czerwoną słuchawkę, to połaczenie gprs pozostaje bez zmian (specjalnie sprawdziłem) :wink: .

Pozdrawiam
Idiom