Cześć od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem mojego 1ego PDA w życiu czyli Ipaq hx2750. I tak sie zastanawiam jak w miarę sprawnie stać sie właścicielem softu do niego coby moje urządzenie w miarę mi służyło. Interesują mnie głównie programy tłumacze i słowniki eng, de, fr. Oraz to co wszyscy czyli multimedialne MP3 + odtwarzanie filmów no i inne użytki np sprawna poczta gadu-gadu rozmowy przez telefon, zarządzanie zawartością itp. ewentualnie może ktoś słyszał o jakims oprogramowaniu dla prawników

choć wątpie.
Byłem na paru stronach np "pdastreet" ale to co tam ściągnąłem jest do d.... (np słownik zawieracy około 20 słówek

Na razie nie próbowałem kupować słownika za jedyne 49,90 S!!!. choć być moze będę musiał. Póki co nie mam zielonego pojęcia gdzie mam szukać w miare dobrych programów na PDA w miarę !!! free i mających sensowne parametry. Do tego chciałbym jeszcze zapytać czy jest jakieś źródło (książka, www??) opisujące po polsku lub angielsku jak wykorzystać w pełni możliwości Windows dla PDA oraz innych podstawowych programów jak Word itp. No bo troszeczkę sie różnią od klasycznego komp. Prosze o trochę oświecenia z założeniem że wiem gdzie się mojego Ipaq włącza oraz jak wyjąć rysik

no i mam dwie ręce i dostęp do internetu. Z góry dziękuję za poświęcony czas.