Ale co to znaczy ze nie mozesz na niej nic zapisywac? Jak to sie objawia? PDA widzi karte pamieci jako osobny folder?
pda widzi karte jako cf czyli wszystko ok. ale gdy chce zainstalowac jakis progs na tej karcie, pokazuje sie komunikat ze nie ma wystarczajaco miejsca aby zapisac lub ze karta jest zablokowana na zapis. nic z tego nie rozumiem karta jest pusta wiec jest miejsce. jesli wloze karte do laptopa to moge zapisac co tylko chce , lacz gdy karta jest w pda przez activsynchro nic nie moge na niej zapisac ani zainstalowac. moze potrzebuje jakis inny program???czy karte oddac do sklepu i kupic CF czy da sie cos z tym zrobic. formatowalem ja fat, oraz fat36 nic to nie dalo, szukajac roznych sposobow nie mam juz pojecia co zrobic. Panie Jakubie jakie jest wyjscie?
[Dodano: 2005-11-12 19:19:58]
Ale co to znaczy ze nie mozesz na niej nic zapisywac? Jak to sie objawia? PDA widzi karte pamieci jako osobny folder?
pda widzi karte jako cf czyli wszystko ok jako osobny folder . ale gdy chce zainstalowac jakis progs na tej karcie, pokazuje sie komunikat ze nie ma wystarczajaco miejsca aby zapisac lub ze karta jest zablokowana na zapis. nic z tego nie rozumiem karta jest pusta wiec jest miejsce. jesli wloze karte do laptopa to moge zapisac co tylko chce , lacz gdy karta jest w pda przez activsynchro nic nie moge na niej zapisac ani zainstalowac. moze potrzebuje jakis inny program???czy karte oddac do sklepu i kupic CF czy da sie cos z tym zrobic. formatowalem ja fat, oraz fat36 nic to nie dalo, szukajac roznych sposobow nie mam juz pojecia co zrobic. Panie Jakubie jakie jest wyjscie?