microdrive GS magicstor

• 11 Odpowiedzi
  • 962 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

microdrive GS magicstor
« dnia: Listopad 11, 2005, 18:31:52 »
wlasnie kupilem microdrive do mojego pda ale nie moge nic na niego wrzucic. moj pda widzi dysk i wszystko wyglada w porzadku ale nie moge nic na nim zainstalowac ani niczego dodac. czy ktos wie co musze zrobic? acha czy na pda mozna zrobic formatowanie tego dysku czy tylko przez kompa?

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2005, 19:02:56 »
da się

sciągnij  pocket mechanic'a

pocketgear.com/downloads.asp?product_id=12178&prodname=Pocket%20Mechanic%20(NEW!)%201.59

jak bedziesz sciągał mozesz wpisać mojego maila:

dsfhsgfaadgfas@afasaf.asfdas ;)
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2005, 19:26:48 »
Cytat: adzios
da się

sciągnij  pocket mechanic'a

pocketgear.com/downloads.asp?product_id=12178&prodname=Pocket%20Mechanic%20(NEW!)%201.59

jak bedziesz sciągał mozesz wpisać mojego maila:

dsfhsgfaadgfas@afasaf.asfdas ;)

z czym to sie je?

*

Offline adzios

• 1214
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2005, 20:06:47 »
sciągnij ten plik wpisując pierwszy lepszy adres emailowy, zainstaluj gdy pocket pc jest podłączony i masz juz program do zaawansowanego formatowania zainstalowany na Pockecie

microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2005, 20:11:34 »
sciągnij ten plik wpisując pierwszy lepszy adres emailowy, zainstaluj gdy pocket pc jest podłączony i masz juz program do zaawansowanego formatowania zainstalowany na Pockecie

po formatowaniu i tak nie chce mi nic instalowac na tej karcie, dlaczego? jak karte podlacze do kompa to moge sobie wrzucac co chce ale jak mam ja na pda to ic nie moge zrobic tylko odtwarzac to co na nia wrzuce przez kompa a le nie moge niczego dodac jak karta jest w pda co robic?

*

Offline adzios

• 1214
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2005, 20:14:58 »
co to za PDA? co to za karta dokladnie?
sprawdzales kompatybilność z Twoim PDA?

microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 11, 2005, 20:18:48 »
co to za PDA? co to za karta dokladnie?
sprawdzales kompatybilność z Twoim PDA?

mam hp hx 2410 a karta cf+ typeII PLUS    firma magicstor. tak w instrukcji jest ze jest kompatybilna ale nie moge nic na niej zapisywac jak jest w pda. nie wiem co moze byc przyczyna. tryb formatowania czy co bo sam juz nie wiem co mam robic

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 12, 2005, 08:57:48 »
Ale co to znaczy ze nie mozesz na niej nic zapisywac? Jak to sie objawia? PDA widzi karte pamieci jako osobny folder?

microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 12, 2005, 19:18:45 »
Cytat: jakub kańczugowski
Ale co to znaczy ze nie mozesz na niej nic zapisywac? Jak to sie objawia? PDA widzi karte pamieci jako osobny folder?

pda widzi karte jako cf czyli wszystko ok. ale gdy chce zainstalowac jakis progs na tej karcie, pokazuje sie komunikat ze nie ma wystarczajaco miejsca aby zapisac lub ze karta jest zablokowana na zapis. nic z tego nie rozumiem karta jest pusta wiec jest miejsce. jesli wloze karte do laptopa to moge zapisac co tylko chce , lacz gdy karta jest w pda przez activsynchro nic nie moge na niej zapisac ani zainstalowac. moze potrzebuje jakis inny program???czy karte oddac do sklepu i kupic CF czy da sie cos z tym zrobic. formatowalem ja fat, oraz fat36 nic to nie dalo, szukajac roznych sposobow nie mam juz pojecia co zrobic. Panie Jakubie jakie jest wyjscie?

[Dodano: 2005-11-12 19:19:58]

pda widzi karte jako cf czyli wszystko ok jako osobny folder . ale gdy chce zainstalowac jakis progs na tej karcie, pokazuje sie komunikat ze nie ma wystarczajaco miejsca aby zapisac lub ze karta jest zablokowana na zapis. nic z tego nie rozumiem karta jest pusta wiec jest miejsce. jesli wloze karte do laptopa to moge zapisac co tylko chce , lacz gdy karta jest w pda przez activsynchro nic nie moge na niej zapisac ani zainstalowac. moze potrzebuje jakis inny program???czy karte oddac do sklepu i kupic CF czy da sie cos z tym zrobic. formatowalem ja fat, oraz fat36 nic to nie dalo, szukajac roznych sposobow nie mam juz pojecia co zrobic. Panie Jakubie jakie jest wyjscie?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 12, 2005, 20:13:45 »
Nie mam pojecia o co moze chodzic. Pierwsze slysze o takich problemach z karta CF. Warto by jeszcze sprobowac zrobic twardy reset (wczesniej backup) i zobaczyc jak zachowuje sie na czystym systemie.

microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 12, 2005, 20:15:52 »
Nie mam pojecia o co moze chodzic. Pierwsze slysze o takich problemach z karta CF. Warto by jeszcze sprobowac zrobic twardy reset (wczesniej backup) i zobaczyc jak zachowuje sie na czystym systemie.

juz to zrobilem i to nic nie pomoglo. acha przed chwila chcialem cos odpalic na tej karcie i teraz to jej juz nie widzi ani moj laptop ani pda

*

Offline adzios

• 1214
microdrive GS magicstor
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 12, 2005, 20:20:50 »
no to chyba wydawal;o by sie zer jest padnieta.... a da sie ja teraz formatowac?