Posiadam iPAQ-a 3850. Jestem dopiero poczatkujacym uzytkownikiem iPAQ-a i nie wszystko o nim wiem. Mam pewien problem i moze jestescie w stanie mi pomuc. Ustawilem w nim opcje hasla prostego, czterocyfrowego i cos sie zablokowalo. Nie jestem pewien, ale najprawdopodobnie moj mlodszy brat dopadl sie do niego i kilkukrotnie wpisywal bledne hasla. Teraz nie moge go uruchomic. Wpisuje haslo, ktore wczesniej ustalalem i zawiesza sie, nie moge z nim nic zrobic, nawet po wpisaniu hasla. Miekki i twardy reset nic nie pomaga, dalej pojawia sie okienko do wpisania hasla i po jego powtornym wpisaniu znow lapie zawieche. Nie wiem co z tym zrobic. Jezeli ktos wie co z tym zrobic bardzo bym prosil o maila. z gory dziekoje...!!! beeboy_2@poczta.onet.pl
P.S. Nie jestem pewien czy robie wlasnie twardy reset. Znajomy napisal mi, ze twardy reset polega na przytrzymaniu przycisku start i podczas tego wcisnac maly goziczek reset (do miekkiego resetu). Nie wiem czy to jest akurat twardy reset i jezeli wiecie jak ten twardy reset przeprowadzic, to napiszcie jak mozecie. A tak poza tym to nie posiadam instrukcji i nie moge sprawdzic jak to powinno przebiegac. Z gory pozdrawiam i dziekuje - Tomek