iPAQ rx3715 (wydajnosc procesor) i SD Kingston Elite Pro 2GB

• 2 Odpowiedzi
  • 509 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 15, 2006, 22:57:19 »
Witam
Posiadam karte SD Kingstona Elite Pro 2GB i w HP iPAQ dziala znakomicie, jednakze w Windows ma problemy z ta karta jak ja formatuje mam 1GB wolny i reszta bad sektorow :D a po formacie w iPAQ wszystko jet ok. Mam Windows XP Pro EN i laptopa tez ze stajni HP z czytnikiem kart. Myslalem ze to wina czytnika w laptopie i kupilem czytnik Kingstona na USB 2.0 i problem taki sam. Czyzby WinXP mial problemy z tak pojemnymi kartami?
Mam jeszcze jeden watek ten iPAQ posiada procesor Samsunga 400MHz jezeli ktos sie orientuje niech napisze jak on wypada z w porowaniu z innymi ARMami tj. Intel PXA X-Scale np 624MHz. Porownywalnie? Chcialem sie zorientowac jak mocna maszyne posiadam.
Dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 18, 2006, 07:07:33 »
co do karty brak pomysłów u mnie w Asusie nie miałem takich problemów na lapie ....  a procesor ... porównanie znajdziesz na wielu portalach ale nie czekaj na nie wiem co. Ten procesor demonem prędkości nie jest z intelowskimi 6xx MHz to szans nie ma ale jego wydajność jest dobra n anasze czasy i baterii nie wcina jak oszalały

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 18, 2006, 07:47:02 »
Chcialbym dodać że mam też kartę MMC+ 1GB Kingstona i ona mi doskonale działa w czytniku na USB i w czytniku wbudowanym w laptopie. A te SD 2GB to po formacie w pocketcie widzi ale ma problemy z zapisywaniem i odczytywaniem, sprawdzalem tez na innym komputerze wyposazonym w windows xp. A Ty używałeś w lapku takiej samej karty SD (2GB Elite Pro)?