iPAQ H3760 - bez odzewu po aktualizacji

• 3 Odpowiedzi
  • 506 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 16, 2005, 16:01:21 »
Mam przedstawiony model w tytule. Jest to iPAQ marki Compaq. W trakcie aktualizacji ROMu (kablem USB przez stacje dokujaca) zawiesilo sie. Po restarcie zatrzymywalo sie samo odrazu po przycisnieciu pwoer. Czerwony ekran wteyd byl. Po kolejnym wylaczeniu iw laczeniu.. Juz sie nie wlaczyl. Lezy zupelnie martwy, zero odzewu przy pdolaczaniu przez USB czy pdo zasilanie (dioda nawet nie swieci). Brak reakcji na kombinacje klawiszy umozliwiajace wejscie do menu administracyjnego itp. Brak reakcji na hard reset... Co dalej z tym moge zrobic? Czy zrobia mi to w jakims serwisie Compaqa u nas w Polsce, i ile moze to kosztowac ?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2005, 06:20:34 »
masz 3760 czy 3670? bo 5 miesiecy temu pisales to samo ale o 3670...
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=17127

jesli to ten sam PDA i ten sam problem to wystarczylo odswierzyc temat a nie zakladac nowy...

przez 5 miesiecy nic nie zrobiles?
po takim okresie to raczej na pewno masz baterie do wymiany, a bez niej to nawet nie wiesz czy sie wlacza czy nie... wiec trudno cokolwiek radzic

serwis HP sobie daruj bo 1. nie zrobi tego 2. nawet jakby chcial to zaspiewa wiecej niz wart jest PDA

P.S. ty sie jeszcze lapiesz w tych komunikatorach? ;)

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2005, 10:54:14 »
No to jest inny PDA tym razem :) Wiec nie odswiezylem tematu :)
Ale efekt podobny, z tym ze ktos go uszkodzil a nie ja... No i teraz nie wiadomo co z tym dalej robic:P Ja bym z checia sam to zrobil gdybym tylko wiedzial jak :D

Dzownilem do jakichs serwisow i mowili ze to zrobia... Tylko ceny nie podali co mi sie nie spodobalo za bardzo ale bede dzownil dalej sie dowiadywac.

A komunikatory sie przydaja, roznie sie ludzie kontaktuja :P

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2005, 15:29:23 »