iPAQ h1930 naprawa

• 6 Odpowiedzi
  • 980 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

iPAQ h1930 naprawa
« dnia: Grudzień 09, 2005, 19:43:14 »
Witam,
mam pytanie, znajomy podarowal mi h1930, tylko ze uszkodzony, sam kupil sobie "nowego" na allegro, a mi powiedzial ze jak sobie naprawie, to bede mial, i wszystko byloby super, tylko chcialem zapytac ile mogloby mnie kosztowac naprawienie peknietego ekranu. ekran jest pekniety po przekatnej. warstwa ktora jest zupelnie na wierzchu jest nienaruszona, ta pod spodem solidnie peknieta, czy to wogole sie oplaca naprawiac, czy odpuscic sobie marzenia o palmtopie? Czy znacie adresy serwisow w Poznaniu?
Z gory dziekuje za pomoc i czekam na odpowiedz.
ps. znalazlem w sieci strone andnet.pl ale oni chca zeby im wyslac sprzet i nie wiem, czy to najlepszy pomysl :P
pozdrawiam
Jurgin

*

Offline adzios

• 1214
  • PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych.
    • Naprawa urządzeń mobilnych
  • Sprzęt: Lutownice IR BGA, Weller, Ersa, HotAir'y i inne cuda do napraw.
iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2005, 03:40:37 »
no ja juz do nich coś wysłałem.... za odesłanie chcą 60zł, chcieli odemnie kupić LCD ale się rozmyślili więc powiedzieli że nie zapłacą i że mogą odesłać ale odesłanie to cena 60zł. - i co to jest serwis? to dziady!

powiedz mi może czy LCD się rozlał? czy widać coś na nim? czy reaguje na dotyk?
PDAserwis - Naprawa urządzeń mobilnych

iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 12, 2005, 10:33:18 »
LCD dziala bez problemu, wszystko ladnie wyswietla, nie dziala tylko ekran dotykowy. LCD jest nie ruszony :)

*

Offline adzios

• 1214
iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 12, 2005, 17:06:27 »
szukasz czesci czy serwisu? bo mam obydwa ;) 509067224

iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 31, 2006, 00:23:21 »
kolejne oszczerstwa adzios pod naszym adresem.  Ten chłopiec poprostu powinien pomysleć zamin coś napisze.

*

Offline adzios

• 1214
iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 31, 2006, 03:18:05 »
Cytat: "andnet.pl"
kolejne oszczerstwa adzios pod naszym adresem.

no nie dziwie się, z taką obsługą klienta  to co chwila ktoś rzuca w twoją stronę "oszczerstwami"
Cytat: "andnet.pl"
Ten chłopiec poprostu powinien pomysleć zamin coś napisze.

a ty powinieneś oddać co nie twoje i pomyśleć o tym że nie będe siedział cicho jak mi coś nie chesz oddać!

a wszystko to że jak głupek zaufałem tobie....  no trudno, nigdy więcej.

jesli oddasz moj wyświetlacz to z przyjemnością powiadomie o tym forumowiczów sprostowywując całą sytułację która tak trwa juz od pół roku.

Co prawda co stracił na wartości przez ten czas to twoje, ale masz szanse naprawić jeszcze ten błąd oddając co nie twoje.

nie wiem czy to ci się opłacało.. ale jeśli szukasz  rozgłosu poprzez afery i problemy to tutaj strzeliłeś w 10!
Aha i dzięki że rozdrapałeś ten temat bo już o tym prawde mowiąc zapomniałem ale twoja wypowiedź wystarczająco mnie rozdrażniła żebym tego sobie już nie odpuścił.

iPAQ h1930 naprawa
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 03, 2006, 07:31:49 »
Kolego przysłałeś nam wyświetlacz nie ten o który prosiliśmy, przesyłka wykonana była firmą kurierską na nasz koszt i tylko zwrotu kosztu transportu się domagamy wiec nie kłam, że ktoś cie oszukał, bo jak na razie to my straciliśmy pieniądze płacąc za przesyłke kurierską za coś co do nieczego się naie nadaje, co wiecej oferujesz ludzią wyświetlacz nie do tego modelu urządzenia o który chodziło.