Witajcie Drodzy Forumowicze!
Od tygodnia jestem posiadaczem swojego pierwszego pocketa. Jako, że stać mnie było jedynie na zakup używki - jak to zwykle pojawiły się drobne problemy. Właściwie jeden problem. Okazało się, że zepsute jest gniazdo słuchawek - nie działa lewy kanał(podejrzewam wadę samego gniazda). Stąd moje pytania:
1) Czy wzmacniacz audio jest ten sam dla głośniczka i słuchawek?? - chciałbym wykluczyć usterkę wzmacniacza
2) Jeśli okaże się, że to właśnie sam gniazdo jest zepsute to czy (na oko) cena naprawy była by duża?
3) Co mi grozi przy osobistym rozkręceniu pocketa w celach "obserwacji" (czy mogę odłaczyć baterię główną??)
I pytanie OT
Czy opłaca się kupić BT na usb z allegro za ~35 zl (zasięg wystarczy mi do 10 m przez scianę).
Próbowałem przebrnąć przez forum ale opcja szukaj coś mi nie bangla a od przeglądania wszystkich postow po kolei mam już czerwone oczy :roll:
Aha zapomniałbym tak jeszcze spytam: Podświetlenie z prawej strony jest wyraźnie oczo**bne zaś to lewostronne calkiem normalne..czy nie powinno być symetryczne??
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam!