Witam forumowiczow. Zakupilem ipaqa 3760 i chcialbym na nim odpalic internet przez GPRS ( siemens S55 ).
Robie tak samo jak tutaj pisze w dziale " dla poczatkujacych " jednak te ustawienia nie dzilaja. Wpisywalem tez dnsy, ktory niby mialy pomoc w polaczeniu ale dalej nic...
Lacze sie w sposob opisany, wlanczam na telefonie port podczerwieni w ipaqu wyszukuje tego telefonu przez podczerwien wciskam connect i nic... nie pominalem nic w konfiguracji bo zrobilem ja cala kilka razy tak jak pisze dokladnie. Stwierdzilem, ze moze uda mi sie przez zmienie numerka z *99# na *99***1# nastepnie na *99***01# no i dalej nic.. czytalem na forum poprawialem te ustawienia czy ktos to moze jakos dokladnie skorygowac jak to trzeba w tym modelu ustawic bo moze jest inaczej. Czytalem caly art. na temat " Czy to musi byc takie trudne " dalej nic.. Martwi mnie to bo nie wiem co sie dziej. W palmtopie wyskakuje info " Tehere is no answer at the number dialed. Verify phone number......" Telefon na wszelki wypadek wylanczam i wlanczam nic.. nic sie nie laczy.
Co moze byc gdzie poszukac ? Czy w tym faq jest cos nie tak ? ( telefon posiadam w sieci orange )
Z gory dziekuje za wszelka pomoc...