...piszesz ze Ci na mysl przyszlo, a nie przyszlo Ci na mysl, ze temat jest o iPAQu z serii 3800?
wiec kogo interesuje w tym przypadku Twoj hx4700?
Po pierwsze - jako użytkownik 4700, zadałem pytanie Jakubowi i otrzymałem od Niego satysfakcjonującą mnie odpowiedź. Ty, oczywiście jako "ekspert" wiedzący co mówi, musiałeś wtrącić swoje "trzy grosze".
Skoro więc Twoja wiedza dotyczyła iPAQ-a 3800 (nie odwracaj teraz "kota ogonem"), to trzeba było to zaznaczyć, skoro "wciąłeś" się w moje pytanie. Nadal twierdzę, że jeśli chodzi o 4700, to
g...o prawda!Po drugie - ten wątek, jak też całe Forum, czytają nie tylko użytkownicy iPAQ-ów 3800, więc kogoś to może jednak zainteresować...
ja do Ciebie moich postow ani w takim tonie ani takim jezykiem nie pisalem, wiec nie wzniecaj sie tak od razu, bo wtedy to faktycznie moze sie zrobic owe g..no 
W jakim tonie??? Użyłem potocznego, bezosobowego zwrotu, dla zaznaczenia, że w tym przypadku, nie masz racji. Wyluzuj kolego tytusthefox, bo to Ty się raczej "wzniecasz" się.
jesli chodzi o ten reset to w dalszym ciagu wiem co mowie
A ja Ci w dalszym ciągu mówię, że skoro nadal uogólniasz, to w przypadku 4700, nie wiesz, co mówisz.
Jeśli chodzi o mój temat w tym wątku - to EOT.
Pozdrawiam Cię i bez urazy.