i znowu JVM instal

• 4 Odpowiedzi
  • 987 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

i znowu JVM instal
« dnia: Kwiecień 16, 2004, 10:44:25 »
przepraszam za prozaiczny temat postu ale nie potrafię sobie poradzić z instalacją Jode JVM z oryginalnej Płyty Ipaq 5555.(wer usa)po zarejstrowaniu pluginu  ,I.E. dalej wali komunikat że strona nie załadowała się do końca, lub brak virtual java maschine.W tematach wczeniejszych nie spotkałem się bądź przeoczyłem temat.Iapaq ma 1 tyg a niektóre sprawy maą się inaczej jak PC :))

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
i znowu JVM instal
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2004, 09:15:20 »
Niestety ta pamtopowa Java nie potrafi obsluzych wszystkich appletow dostepnych na stronach internetowych. Nie jest ona zgodna z tym co mamy w PC jesli chodzi o JVM.

i znowu JVM instal
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2004, 11:15:55 »
Dzięki serdeczne.Mogę jeszcze dodać że pod NetFrontem KB24 też nie pójdzie ,może to zaosczędzi czasu tym którzy będą próbować się z tym bezskutecznie uporać.
Nurtuje mnie tylko pytanie czy brak obsługi to tylko chwilowa czkawka ze względu na kolejny "nowy" ;) dla banków temat , czy poprostu kwestia zabezpieczeń ,które niestesty okaża się przez dłuższy czas nie doprzejścia.
Pozdrawiam Gisler

i znowu JVM instal
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 03, 2004, 09:39:16 »
SORRY ALE WYDAŁO MI SIĘ ŻE WARTO ZACYTOWAĆ TEN FRAGMENT POUCZAJĄCEJ KONWERSACJI Z PENYM BANKIEM

Witam .
Uprzejmie pytam czy usługa KB 24 będzie dostępna dlaposiadaczy komp ipaq 50.. (palmtop).W rozmowie z pracownikie banku działu inormatycznego uzyskałem zapewnienie że do mieś czasu usługa będzie dostępna.W dalszym ciągu jest brak możliwości logowania się do strony.
(nadmieniam że komputer ten nie obsługuje wszystkich apletów JAVy które są potrzebne w moim kb24.)Jeśli jest już jakieś oprogramowanie umożliwiające normalne działanie tego sprzętu ipaq 5555 na windows mobil 2003 to proszę o informacje.Trochę się niecierpliwię gdyż inne banki dostosowały już swoje strony.

##### Odpowiedz operatora #####
Wdrożenie KB24 dla posiadaczy palmptopów planowane jest na 2005 r.

i znowu JVM instal
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 04, 2004, 15:53:53 »
w szczególności na grudzień 2005r
a ty kliencie jak nie mogłes sobie kupić dużego komputera tylko małego to sam sobie jesteś winien, poza tym, nasz bank nie obsługuje biedaków z małymi komputerami! :)