HP Bluetooth Stereo Headphones-problem

• 7 Odpowiedzi
  • 523 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 11, 2005, 17:40:13 »
Po zainstalowaniu uaktualnienia systemu do wersji 1.1 konieczne stało się doinstalowanie do BT słuchawek stereofonicznych HP. Po kilkukrotnym przepychanu instalacji z firmowego CD( sprzęt pokazywał tkwiący gdzieś w pamięci plik biblioteki .dll ) w końcu udało się profil dodać. Teraz jest tak,że manager BT znajduje słuchawki włączone w stanie wykrywalości i przy próbie ustanowienia połączenia melduje:--service discovery was unsuccesful--. Jest tak za każdym razem z różnymi ustawieniami managera. Ma może ktoś jakiś pomysł?

[Dodano: 2005-11-11 20:19:25]
No dobra.Jakoś sobie dałem radę. Ale tylko jakoś.Miałem baqpa na SD i to mnie uratowało.  Wszystko wróciło do normy, ale cały czas mnie męczy co było tego powodem.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 12, 2005, 05:15:14 »
tzn dzialaja sluchawki czy nie? probowales wgrywac manager BT ze strony HP albo z naszego dzialu download a nie z plyty?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 12, 2005, 08:13:21 »
Ponadto jesli ten plik nie mogl sie podmienic to znaczy ze miales tego nowego BT Managera tylko czesciowo zainstalowanego. Nastepnym razem jak pojawi sie taki problem, to zapisz sobie nazwe tego pliku, wejdz do folderu w ktorym sie on znajduje na PDA i zmien jego nazwe. Nastepnie zrob soft reset i zainstaluj program jeszcze raz.

*

Offline GumowyKurczak

• 46
  • Sprzęt: FS Loox N560, HTC M3000
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 16, 2005, 15:34:26 »
podepnę się pod ten temat ze swoim pytankiem (pewnie lamerskim) - czy te słuchaweczki będą chciały działać na zwykłym PCecie (oczywiście BT jest ;) )??

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2005, 04:14:04 »
beda dzialaly jesli masz BT, ktory ma obsluge profilu A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

sam uzywam z kluczem USB Bluetake BT-007Si

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 17, 2005, 07:39:23 »
ja rowniez mam problem tym razem z h2200 moj bt menager jest w wersji 1.4.1 i nie mam mozliwosci dodania sluchawek co zrobic ?? gry instaluje te wejrsje z waszej stronki to przy wersji 600 niby ok ale  bt menagerze mam polowe ikon i opisow niewidocznych oraz media player nie dziala (cos ze sterownikiami audio) a gdy instaluje ta z koncowka 700 to juz wogole padala bo bt menager wogole nie dziala ;/ POMOCY

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 17, 2005, 08:00:37 »
z wersja BT 1.6.0 build 0700 wszystko dziala OK na 4150 wiec u ciebie rowniez powinno - zrob hard reset, zainstaluj w pierwszej kolejnosc update BT i sprawdz

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 17, 2005, 08:30:59 »
dobra jest fajnie menager dziala a teraz kolejny problem mam ta funkcje stereo a jak podlaczyc zwykla sluchawke bt przez ktora mozna rozmawiac na skypie ??