H6340 i MMS w heyah i w ogóle

• 0 Odpowiedzi
  • 643 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

H6340 i MMS w heyah i w ogóle
« dnia: Styczeń 14, 2006, 22:08:45 »
Witam, od miesiąca jestem posiadaczem palmofonu HP IPAQ H6340 wersja tzw. vobisowska, wgrany najnowszy ROM od HP, i po włożeniu karty SIM pojawił się problem, nie ma w ogóle MMSów. Po aktywowaniu usługi na stronie heyah, spędzeniu kilku minut z konsulatantem i otrzymaniu łopatologicznego opisu konfiguracji gprs wap itepe okazało się że ja nawet nie mam skrzynki MMS w outlooku, taki zonk HP, nie opisują tego najstarsze książki. Oczywiście bardzo miły pracownik techniczny HP wskazał mi stronę z rozwiązaniem tego problemu, czyli Jak założyć skrzynkę MMS w outlooku na IPAQ-u. Się zrobiło, ale nadal na przeszkodzie coś stoi. Net jest poprzez gprs, natomiast MMSa wysłać nie mogę, za każdym razem otrzymuję komunikat, że kolokwialnie "nie poszło", a mam ustawione 5 prób  :(  dodatkowo wysłałem sobie mmsa z netu i przyszło mi na IPAQA tylko powiadomienie, ale po wskazaniu "pobierz" znów się nie udało. Jestem w kropce. Proszę o pomoc.

Link do ustawień MMS w outlooku http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=PSD_HH050712_CW01&prodTypeId=215348&prodSeriesId=349042