słuchawka BT do iPAQ HX 2410

• 4 Odpowiedzi
  • 505 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 03, 2005, 22:35:18 »
Witam
Niedawno nabyłem palmtopa HP iPAQ hx 2410 i nie opanowałem jeszcze jego wszystkich funkcji. Chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwe dobranie słuchawki bezprzewodowej (jesli tak to jakiej firmy i jaki model) przez która można by odsłuchiwać np. pliki mp3? Testowałem słuchawki Sony ericssona HBH 662BT i HBH 608, nokie HS-36W i Blutreka G2. Jesli chodzi o konfiguracje połączenia to w każdym z przypadków wszysko poszło ok. ale mimo to dzwieku nie było słychac w słuchawce tylko szum i działał głośnik palmtopa. Czy jest wogle możliwe słuchanie muzyki na tym palmtopie przez słuchawke z Bluetoothem.
Pozdrawiam

*

silentjob

« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 04, 2005, 13:05:00 »

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 05, 2005, 23:14:03 »
łooo takie słuchawki do telefonów to jest katastrofa!!
też kiedyś tak słuchałem i myslałem że jest spoko...
ale kupiłem słuchawki hp te które pokazał silentjob w powyzszym linku i powiem szczerze że nie spodziewałem się takiej jakości po takich słuchawkach... jak dla mnie rewelka... :) polecam je gorąco... (na allegro kupiłem za 160 zł + koszt przesyłki!! )

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 06, 2005, 07:37:32 »
no właśnie, a mnie chodziło o słuchawke która bedzie współpracowała z telefonem i palmtopem. Troche niefortunnie podałem jako przykład plik mp3 (taki mi pierwszy przyszdł na mysl) ale chodzi mi przede wszystkim o odsłuchanie nagrania z dyktafonu, lub innego pliku dzwiekowego nie koniecznie muzyczki do ktorej stereo było by ok. ale do dzwieków mono myslałem że sprawdzi się zwykla słuchawka przewdziana do telefonów - niestety sprawdziłem kolejne dwie tym razem Motoroli i jest to samo co z poprzednimi

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 10, 2005, 01:31:01 »
Cytat: przem_lew
Chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwe dobranie słuchawki bezprzewodowej (jesli tak to jakiej firmy i jaki model)
Ja mam HS-4W Nokii i działa znakomicie w Skypie. W ramach testów odpaliłem mp3 i avi - działa również.
Pozdrawiam