Filmy Na HP1915

• 5 Odpowiedzi
  • 812 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Filmy Na HP1915
« dnia: Styczeń 28, 2006, 23:06:55 »
Hej! Pewnie zaraz dostane pouczenie, że powinienem poszukać w starych postach bo juz to było :oops: ...ale prosze raz jeszcze o odpowiedz...Chce zgrac filmy divx z peceta na pocket'a jakich programow użyc do ripowania a jakich do odtwarzania. Na co powinienem zwracac przede wszystkim uwage??Wielkie dzieki za jaka kolwiek pomoc

*

silentjob

Filmy Na HP1915
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 28, 2006, 23:10:10 »
No niestety powinieneś dostać pouczenie, bo była masa postów na ten temat. Ale niech będzie: najlepszy konwerter to PocketDivxEncoder, a odtwarzacz TheCoreMediaPlayer, obydwa darmowe. Resztę pozostawiam do odnalezienia we własnym zakresie na forum i stronie głównej :wink:.

Filmy Na HP1915
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 28, 2006, 23:57:33 »
Ja polecam VirtualDub, pobawić się w ustawieniach, dostosować wielkośc ekranu <rozdzielczość>, kompresję audio i wideo i już :)

Filmy Na HP1915
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 29, 2006, 16:29:03 »
mam jednak jeszcze jeden problem dotyczt on napisow. Uzywam PocketDivxEncoder i filmy ripuja sie pieknie ale co z napisami jak probuje ripowac napisy otwieram folder zeby je znalazl to niestety nic mi nie wykrywa.W miejscu gdzie mam plik tekstowy nie mi sie nie pokazuje, prosze o rade :roll:

*

lucass

Filmy Na HP1915
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 29, 2006, 18:36:51 »
bo pewnie masz je w formacie tekst, apowinny byc w formacie dostosowanym  do PocketDivixencoder...ale to ci pomoze....

http://www.divx-digest.com/software/subrip.html