0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Generalnie oczywiście tak ale na tym produkcie akurat niewiele można utargować.
Czy może wie ktoś jak zamówić darmowy upgrade WM 5.0? Kupiłem niedawno HP iPAQ hx2410.
CzescTa oferta jest wazna tylko jezeli kupiles PDAw USA lub Kanadzie.Pozdrowienia Piotr
@MILOO. Ceny w USA nie mają nic wspólnego z cenami w Polsce i nie my je ustalamy. Cenę ustala HP Polska i zwróć się do nich z pytaniem dlaczego jest taka a nie inna.
Adminie silentjob!Jak napisałem, że można go kupić mieszkając poza USA, toś zęby suszył. Teraz sam udowodniłeś, że nieuważnie odpowiasz na posty Clubowiczów.http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=23260Do jacek_k: 39,90 USD to 135 złotych więc skąd cena 225 PLN?
PS. Zęby się myje, nie suszy....
@cytryna, powołując się na członkostwo PDAclub zawsze można utargować jakąś zniżkę aczkolwiek nie mamy ściśle ustalonego rabatu.
Czyli reasumując upgrade do WM 5.0 jest możliwy w HP USA, bez względu na miejsce zamieszkania pod warunkiem wybrania opcji download, a nie zakupu CD. Dobrze zrozumiałem, bo ciut chaotyczny ten wątek?
@cytryna: przykro słyszeć. Fakt że nie było to specjalnie formalnie ustalone a handlowcy mają prowizję od zysku więc nie są chętni do obniżania cen ale zwrócę im uwagę na to żeby hasło PDAclub było traktowane inaczej.