Jak kogoś stać na palmtop na którym ma sens odpalać coś takiego to kupno tego programu to pikuś. Na moim ipaq-u w trybie 640x480 już wszystko było ledwie czytelne a tam jeszcze był tryb 800x600!
Fakt program instaluje się w Windows.
No chyba że chce się korzystać z wersji specjal edition

Gdyby firmy softwarwe zaczęły uświadamiać potencjalnych piratów jak wiele pracy trzeba włożyć w napisanie nawet prościuteńkiego programu założę się że byłoby mniej piractwa. A co firmy robią

Tworzą debilne kampanie których zadaniem jest zastraszanie ludzi argumentami które tak naprawdę są kłamstwem bo z prawnego punktu widzenia są nie do zrealizowania. Denerwuje mnie też jak nadwrażliwi admini usuwają z forów wszelkie dyskusje na temat piractwa, nie zwracając często uwagi że dyskusja może prowadzić do zmainy nastwienia wielu użytkowników do piractwa.
Przepraszam że trochę nie na temat ale po mimo że sam jestem niebogatym studentem to denerwują mnie takie stwierdzenia: a bo trzeba za niego zapłacić - dawk absolutnie nie piję do Ciebie

To co wszystko ma być za darmo? To przecież utopia. Fakt firmy softwarowe często przeginają pałę z ceną. Ale prawie zawsze jest alternatywa. Podam tylko przykład dwóch programów RwescoViewier i PocketXnView (po Polsku !!!) pierwszy drogi a drugi darmowy dopóki jest się studentem albo niefirmą

a funkcjonalność ta sama.
Dlatego fajny jest np ten temat bo ktos pokazał że dopóki go nie stać może za darmo legalnie a nie z chińskiej strony

Obecne technologie zabezpieczania przed piractwem krzywdzą wyłącznie legalnych użytkowników dlatego to jeszcze nie czas na tego typu rozwiązania. Kupując program nie mam najmniejszego zamiaru być przywiązany do jednego urzadzenia co wynika ze sposobu rejestracji. Producentowi wydaje się że się zabezpieczył ale już nie myśli o tym ze przez to wielu zrezygnuje z kupna tak jak ja.