Jak to jest z budzikami??

• 2 Odpowiedzi
  • 673 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 13, 2006, 17:17:31 »
Miałem swojego czasu zainstalowaną demówkę SPB Time i na początku chodziło fajnie, ale po jakimś czasie program przestał włączac Ipaqa. Oczywiście, info o alarmie włącza się, ale dopiero kiedy włączę palmtopa, na przykład 3 godziny po ustawionym alarmie. CZy to wada softu czy systemu, a jeśli ktos wie, to może potrafi wskaza jakis fajny budzik z możliwością różnych dzwonków na różne godziny. Z góry i dołu dziękx.

*

silentjob

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 13, 2006, 17:30:25 »
SPB Time to jeden z najlepszych programów do tego celu moim zdaniem. Niestety problem z budzikiem jest znaną wadą systemu WM i nieprędko, sądząc po poczynaniach programistów/twórców możemy liczyć na jakieś zmiany w tej kwestii.

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 17, 2006, 22:30:45 »
Spb Time to nie dość, że jeden z najlepszych programów to również jeden z najdziwniejszych programów.

Gdy używałem go na h6340 działał bezbłędnie jeśli chodzi o włączanie alarmów, ale nie dało się ustawić różnych alarmów na różne dni :( Tylko włącz, wyłącz. Za to działał jako wygaszacz przy dłuższym nieużywaniu.

Teraz mam v1.1 na hx 2790 i alarmy na razie działają, również różne, za to nijak nie daje się ustawić jako wygaszacz.
Polecam Regulamin forum !!