Chciałem dowiedziec sie cos o GPS

• 4 Odpowiedzi
  • 544 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 10, 2006, 18:46:26 »
Chodzi mi kąkretnie oto że chciałbym obserwowac swój pojazd przez internet  jakie są opłaty za kozystanie z takiego GPS zamotowanego w cieżarowym samochodzie  :P i jakie są koszty załorzenia  :D i koszty tego systemu

*

Offline pnHD

• **
  • 182
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 10, 2006, 18:50:29 »
http://www.bykom-stop.avx.pl/  -polecam serdecznie lekture. to na wstep, a potem podesle nastepnego linka. :)

*

Offline --Lukas--

• **
  • 182
    • Tapety Flash
  • Sprzęt: Samsung i8000, MDA II, SE K770i
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 10, 2006, 18:56:27 »
Swieta prawda, az mi sie cos robi jak takie cos czytam :/. Naliczylem cztery bledy. Nie mowie ze jestem idealem, ale bez przesady napisac "kąkretnie" ??!!! Przeciez to nawet glupio juz wyglada. Jak juz naprawde masz problemy (dyslekcja czy jakiegos innego rodzaju bezmozgowie), to polecam google.pl lub poprostu zwykly slownik. Pozniej dopiero mozesz sie wziasc za GPS.

*

Offline lipciopda

• 6801
Re: Chciałem dowiedziec sie cos o GPS
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 11, 2006, 07:06:18 »
Cytat: "bedberos"
Chodzi mi kąkretnie oto że chciałbym obserwowac swój pojazd przez internet  jakie są opłaty za kozystanie z takiego GPS zamotowanego w cieżarowym samochodzie  :P i jakie są koszty załorzenia  :D i koszty tego systemu

poszukaj firm pod katem "sledzenie pojazdow" - koszty zalozenia uzaleznione sa od auta, a abonament miesieczny zalezy od ilosci pojazdow

GPS jest tylko odbiornikiem - za jego pomoca nie mozesz sledzic pojazdu - potrzebna jest do tego dodatkowa komunikacja (zwykle radiowa - GSM, CB lub inna) do przeslania sygnalu z auta do bazy

*

Offline smutny

• **
  • 113
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 12, 2006, 12:15:30 »
Witam
A szanowny jezykoznawca "Lukas"  WZIASC to po polsku pisze przepraszam ? :shock:
Polecam regulamin odnośnie avatarów, reklamy i stron www.