ZIELONY POSIADACZ HW6915 prosi o pomoc fachowców

• 9 Odpowiedzi
  • 1043 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ZIELONY POSIADACZ HW6915 prosi o pomoc fachowców
« dnia: Marzec 30, 2007, 23:28:20 »
Witajcie dołączyłem do użytkowników 6915 ale niestety nie mogę sobie poradzić :(
Moje problemy to:
- jak zablokować klawiaturę czytałem o jakieś kombinacji klawiatury ale czy ja muszę coś wgrać ???
- nie mogę wpisać klucza WEP z neostrady bo jest dłuższy niż miejsce w kratce czy czegoś nie przełączyłem?
- jak usunąć poprzednie połączenia natworzyłem tych nowych i nie mogę ich usunąć czy to też potzreba jakiegoś programu
- automapa jeżeli nie mam spolszczenia to znaczy że nie mogę wpisać ulicy np.  grudziądzkiej??? bo nie mam ą
- czy jest jakaś instrukcja (tę z HP mam) która łopatologicznie obrazuje możliwośći mojego nabytku???
Pomóżcie proszę

Odp: ZIELONY POSIADACZ HW6915 prosi o pomoc fachowców
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 31, 2007, 00:59:56 »
No jestem w szoku neostrade już zrobiłem nie wiedziałem ze w panelu liveboxa trzeba zmienić klucz na 64bit no i udało się super .  Blokada klawiszy chyba też sie udała bo w menu zaznaczyłem key i pojawiła się kłódka i jak ją zamknę to mam wrażenie że klawisze tylko wydają dźwięki ale nic więcej nie robią :) pozostały jeszcze następne problemy ale liczę na Waszą pomoc

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 31, 2007, 08:01:50 »
no jesli się z tym uporałeś...
-AM posiada własna klawiaturę ekranową, jak dobrze pamietam to posiada polskie znaki, więc nie będzie problemu...

-raczej innej instrukcji nie znajdziesz, chyba ze poszukasz czegoś w stylu autorskiego FAQ, ale na naszym forum nikt go nie napisał (przynajmniej nie przypominam sobie),
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2007, 18:27:51 »
No lece dalej ale mam szlaban telefon nie odnajduje sluchawki bluetoth :( zreszta jak nacisnę bluetooth to nie mogę wejść nawet w ustawienia :(
Czy ja coś źle robię??

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 31, 2007, 23:19:36 »
Nacisnę bluetooth?
Trzeba uruchomić managera BT i z jego pozionu uruchomić BT w telefonie. Potem wybrać odpowiedni profil w managerze  i sparować urządzenia.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 01, 2007, 01:22:42 »
AM ma polskie znaki, ale wyszukuje rowniez bez ich uzywania

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 01, 2007, 09:53:19 »
Dzięi wielkie za nauki jestem już powoli zadowolony z zakupu niestety musiałem zrobić hard reset bo wogóle nie mogłem wejść do bt menadzera teraz wszycho chodzi ale jest jeszcze coś czego sam nie wiem JAVA miałem wcześniej MOTOROLE i zadna aplikacja java nie chodzi czy pasują midlety z jakiegoś telefonu??? czy je tylko sie instaluje z sd na telefon czy z komputera jakoś też????

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 02, 2007, 18:57:10 »
No prosze juz prawie wszystko chodzi został tylko GPS nie wiem ale czy coś trzeba włączyć przy pierwszym uruchomieniu???? no ni ma sygnału

« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 03, 2007, 18:22:05 »
OKI NO TERAZ JESTEM GOŚĆ GPS ŚMIGA AŻ MIŁO NAWERT MAM POLSKIE LITERKI BO SOBIE KUPIŁEM OGONEKPOCKET i mam ĄĘĆŚŻŹ wspaniale dzięki wszystkim za pomoc rady itp pozdrawiam do miłego można zamknąć pościk

« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 05, 2007, 12:19:21 »
Śmiga aż miło? gratuluję, bo moje to muł bagienny po prostu.  Wolno toto jak siedem nieszczęść - z ciekawości ile procent wolnej panmięci operacyjnej Ci pokazuje?