HP 614c - jak wgrać i skąd wziąść polskiego Voice Commander'a...?

• 2 Odpowiedzi
  • 1231 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jak w temacie... dostałem ostatnio służbową 614'stkę - soft jest tutaj angielski i o ile nie przeszkadza mi to absolutnie (w końcu jestem w anglojęzycznym kraju) to Voice Commander przydałby się polski - choćby nawet po to aby kolesiom z firmy pokazać, że głupi phone rozumie polski język a oni nie ;-) Macie jakieś pomysły - bo przyznam się, że poza podobnymi prośbami do mojej nie znalazłem rozwiązania ani na tym forum ani na podobnych... Dzieki i pozdrawiam...

*

Offline Sury

• 10
Odp: HP 614c - jak wgrać i skąd wziąść polskiego Voice Commander'a...?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 10, 2008, 12:09:15 »
Cóż ...

podłączam sie do pytania. Mam ten sam problem :( a póki co Voice Commander w wersji angielskie nijak nie da sie sensownie zagonic do pracy.

Inna sprawa to czy, nie powinno być tak, ze jak kupuje w Polsce to powinienem dostać i polski system i polską dokumentacją ?!

Pozdrawiam

Odp: HP 614c - jak wgrać i skąd wziąść polskiego Voice Commander'a...?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 10, 2008, 18:14:47 »
Jasne powinno...
tyle że jak się idzie na masówkę a nie na jakość to wszystko tylko ładnie wygląda.
Wystarczyło wypuścić wersję WM6 PL która była dostępna przed premierą telefonu,
np. Asus tak zrobił i posiadacze ich telefonów nie mają problemów z T9 , klawiatura i programami.
Update'ów żadnych HP nie przewiduje ,  natychmiast po premierze się okazało że mają gdzieś
klijentów i nie zamierzają chociażby głupiego update'a do WM dostosować od urządzenia.

Mam telefon od marca i nie jestem zadowolony , głupiej przejściówki usb->jack nie mogli zrobić,
akcesoria w chorendalnych cenach i zupełne olanie produktu.