Bigu, to nie to. Ja mam wszystko slicznie, zadnych ikonek komunikacji i raptem ni z gruchy ni z pietruchy sie pojawia. A jak w nia klikne to jest info ze zadnych sesji nie ma aktualnie otwartych i ze beda otwarte jak jakas aplikacja bedzie jej potrzebowac.
Maon - patrz linka ponizej :-)
Napisane: Wrzesień 23, 2008, 16:03:23
Maon, jak cos zmienisz w ustawieniach phone/more to potem wylacz pokazywanie tego appletu w Today (zatwierdzajac do konca okayem) po czym wejdz tam ponownie i go wlacz. Moze to dziwne ale potwierdzilo mi sie wielokrotnie jak sie tym bawilem ze to "pomaga" w uaktualnieniu dzialania po zmianie.
Jezyk nie ma znaczenia, ten dll jest tak skopany ze to co dziala to dziala przez przypadek a nie z deklaracji. Wszystko jedno jaki kanal uaktywnisz jako jedyny to i tak aplikacja wylapuje z sieci total wszystko. Tak jak Ci Bigu napisal - wystarczy dac samo CBI na active bez zadnych kanalow a i tak zaczyna - choc zle - to jednak dzialac.
Ja np dostawalem, jak pisalem juz, co chwila info o kwiaciarniach, panienkach itp, czyli reklamowki z kanalu 18-21. Po czym dodeklarowalem dodatkowo drugi kanal CBI wlasnie nr21. Oczywiscie nic to nie zmienilo no bo te infa juz i tak lecialy wiec lecialy dalej. Jednak teraz odhaczenie dzialania kanalu 21 spowodowalo zablokowanie przesylania tych reklamowek !!! Czyli nalezalo kanal dodac a potem go zablokowac.... Potwierdzilem to po trzech HR-ach, tak samo zadzialalo za kazdym razem.
Ale ni przejmuj sie, jak Ci to zadziala to i tak zle :-) Bedac w Gdansku dojedziesz do Warszawy i bedizesz na CBI w okolicach Elblaga jak dobrze pojdzie...