Witam,
Przepraszam, jeśli zduplikowałam temat, ale nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi. Mam HP Ipaq 6515d i doprowadza mnie ten telefon do szału (dobrze, że jest na razie zastępczy). Oprócz ogromnych problemów z skonfigurowaniem internetu w Play (z tym już sobie poradziłam), mms-ów (wciąż nie rozwiązane - ma ktoś instrukcję dokładną?), to jeszcze próbuję zainstalować JAKĄKOLWIEK aplikację na ten telefon i za każdym razem twierdzi, że plik cab "is not a valid Windows CE Setup file". Rozumiem, gdyby zdarzyło się, że próbuję zainstalować plik do niewłaściwego systemu, ale Mobile Gadu jest na liście kompatybilnych aplikacji, więc nie rozumiem...
Mam też problem z synchronizacją kontaktów - próbowałam na xp-ku, na siódemce i to wszystko jest jakieś zbyt problematyczne.
Moje pytania na razie są takie:
1. Jak skonfigurować mms-y w Play-u? Proszę o dokładną instrukcję, bo widzę kilka miejsc, gdzie mogłabym wpisywać dane, ale nic nie działa.
2. Jak się instaluje? Wrzucenie po prostu na kartę pliku cab nie działa :-(. Czy można jakoś z poziomu windows-a bez użycia aplikacji ActiveSync, która nie chce mi się połączyć przez bluetootha?
Pozdrawiam,
anty.no.mia
edit: udało mi się połączyć z komputerem (niestety, bez synchronizacji kontaktów, jeszcze do tego dojdę), udało mi się nawet zainstalować gadu (pierwsza aplikacja) poprzez zwykłe skopiowanie każdego pliku osobno na telefon. Nadal jednak mam problem z mms-ami, czy ktoś może pomóc?