PROBLEM NOOBA Z HP 614C

• 4 Odpowiedzi
  • 733 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline spawnqws

• 12
  • Sprzęt: HP 614c
PROBLEM NOOBA Z HP 614C
« dnia: Wrzesień 13, 2008, 12:08:56 »
Witam.
Mam 614c od tygodnia. wiekszość moich problemów rozwiązałem za pomocą tego forum, lecz nurtują  mnie jeszcze dwie kwestie:

1. nie potrafie wysłać nic za pomocą bluetooth (jest wysyłanie tylko za pomocą mms)
2 . ściągnołem sobie total commandera i nie mogę go uruchomic bo wyskakują błędy.

Za pomoc dzięki.

pozdrawiam

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
Odp: PROBLEM NOOBA Z HP 614C
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2008, 12:24:52 »
Co do pierwszego podpunktu to trzeba najpierw włączyć blutooth, a następnie przez przykładowo eksplorera plików wyszukujesz plik, który chcesz wysłac, przytrzymujesz na nim rysik i z otwartego menu wybierasz (w wersji WM 6.1 en) Beam File, a po polsku to pewnie wyślij plik czy coś w ten deseń. Co do drugiego podpunktu to ściągnoleś go zapewne w formie pliku .cab?? Jeśli tak to wrzucasz ten plik na kartę pamięci albo do pamięci urządzenia i uruchamiasz go z poziomu PDA. Jeżeli jako .EXE to musisz połaczyć PDA z komputerem za pomocą Active Sync i wtedy uruchomić instalkę z kompa i wykonywać polecenia wyskakujące na ekranie kompa i PDA.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 13, 2008, 16:52:34 »
Witam.
Mam 614c od tygodnia. wiekszość moich problemów rozwiązałem za pomocą tego forum, lecz nurtują  mnie jeszcze dwie kwestie:

1. nie potrafie wysłać nic za pomocą bluetooth (jest wysyłanie tylko za pomocą mms)
2 . ściągnołem sobie total commandera i nie mogę go uruchomic bo wyskakują błędy.

Za pomoc dzięki.

pozdrawiam

1. do tego służy własnie totalcommander
2. jaką masz wersję?
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline spawnqws

• 12
  • Sprzęt: HP 614c
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2008, 17:14:19 »
już wszystko działa udało sie zainstalować TC. thx za pomoc.

A czy to normalne że jak wskazuje ścieżkę instalacji programu na kartę pamięci to mi ubywa pamięci telefonu??? czy ja robię coś źle.

*

Offline Szymanski

• 3
  • Sprzęt: iPAQ 614c BN WM6.0 pl
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 24, 2008, 13:42:27 »
W Windowsie po polsku w explorerze wybiera sie opcje "transmituj plik" a opcja "wyslij" probuje wyslac plik w mms'ie
the true is out there