Dzwonek mp3

• 4 Odpowiedzi
  • 2213 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Emilus30081990

• 13
  • :)
  • Sprzęt: HP IPAQ HW6920
Dzwonek mp3
« dnia: Grudzień 19, 2010, 16:48:13 »
Chciałbym ustawić na moim HaPeku dzwonek mp3 ale za nic w świecie nie mogę. Miałem program do tego ale to była tylko wersja 14-dniowa. Mógłbym was prosić o jakiś program w pełnej wersji to ustawienia dzwonka mp3 ??

Pozdrawiam
:)

*

Offline Tomaszek91

• *
  • 67
  • Sprzęt: HTC Sensation :)
Odp: Dzwonek mp3
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2010, 00:58:46 »
dobry dieeen !

robisz to tak

START - Explorator Plików -> iPAQ File Store (czyli na urządzeniu) -> wrzucasz sobie te mp3ki do tego folderu aaa potem START -> USTAWIENIA -> OSOBISTE -> DŹWIĘKI I POWIADOMIENIA i wsiooo tam sobie odsłuchujesz i ustawiasz.

trudne?

*

Offline Emilus30081990

• 13
  • :)
  • Sprzęt: HP IPAQ HW6920
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 22, 2010, 22:16:12 »
No kurde trudne bo po wejsciu w eksplorator plikow to nie mam folderu o nazwie IPAQ FILE STORE ... Ktoś mi podpowedzial ze moge wrzucic w folder  \Windows\rings... pozniej widoczny jest niby dzwonek w ustawieniach ale jest ten problem ze ani nie moge odsluchac a jak ktos do mnie dzwoni to jest standardowy ... wiec nie wiem na jaki model ty chcesz mi pomoc ale nie napewno na hw6920
:)

*

Offline Tomaszek91

• *
  • 67
  • Sprzęt: HTC Sensation :)
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 23, 2010, 01:05:26 »
czesc.. tutaj masz opisane co i jak.. niewiem moze Ci sie przyda jak nie to trudno..

*

Offline MasterSanta

• 45
  • Internetowy mieszczuch :)
  • Sprzęt: HP iPAQ 614c WM 6.1 21056 by MS :D
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 24, 2010, 20:17:59 »
Dzwonki można wrzucić do:
- katalogu głównego ("\")
- do karty pamięci (\Storage Card)
- do moich dokumentów (\Moje Dokumenty / \My Documents)
- do moich dokumentów na karcie pamięci (\Storage Card\Moje dokumenty / \Storage Card\My Documents)
- do folderu "\IPAQ File Store"

Muszą mieć rozszerzenie WMA albo MP3. Ustawiamy je w Start>Ustawienia>(zakładka Osobiste)>Dźwięki i powiadomienia>(Zakładka Powiadomienia)
Jeśli nie ma tam dzwonka na liście to trzeba go dodać w Start>Ustawienia>(zakładka System)>RingTones/Dzwonki zaznaczamy wybrane i tap Dodaj

Jeśli nie możesz odsłuchać nawet to coś skopane z rejestrem jest bo też tak miałem. Trzeba do rozszerzenia MP3 jakieś tam dodatkowe klucze doddać (bodajrze coś z EventSoundHandlers i coś jeszcze) Jutro zobacze dokładnie i opisze.
SE K800i + HaPek :)