Prosze o pomoc HP 914c

• 5 Odpowiedzi
  • 745 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bielowm

• **
  • 215
  • Sprzęt: iPhone4/HTC HD7
Prosze o pomoc HP 914c
« dnia: Sierpień 21, 2008, 09:25:49 »
Witam,

probowalem zmienic OS na nawszy i sciagnalem go ze strony HP. No i akcja doszlo na pasku mniej wiecej do polowy i stanelo. Zostawilem na prawie 6 godzin i dalej nic. Wiec odlaczylem urzdzenie od kompa i teraz mam tylko bialy ekranik startowy HP z napisem w gornym lewym rogu RUU... no i kompletnie nie wiem co zrobic aby odratowac sprzet.

Bardzo prosze o pomoc.

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: Prosze o pomoc HP 914c
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2008, 11:00:55 »
Musisz mieć plik binarny do flashowania z karty. Nie spotkałem się jeszcze z takim.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline bielowm

• **
  • 215
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2008, 15:39:19 »
Na szczescie service HP w Eire dziala swietnie i blyskawicznie chwalic choc nie pracuja tam nasi rodacy (przynajmniej ja nie spotkalem). Umowilem sie dzis rano na konkretna godzine przyjechalem Pani na recepcji juz wszystko wiedziala wziela sprzecik i poprosila abym poczekal 30minut i po nich przyszedl mlody czlowiek z usmiechem oddal mi sprawny sprzet. Poprosil mnie rownierz ze jak bede chcial wgrywac nowy ROM abym sie ponownie zglosil do service HP i oni to zrobia gratis.

NIc tylko zyczyc wszystkim takiej obslugi - bajka durze brawo.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2008, 16:52:57 »
chciałbym aby tak wyglądało to tutaj... niestety polski serwis HP trochę pozostawia do życzenia...

*

Offline bielowm

• **
  • 215
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 22, 2008, 07:45:27 »
chciałbym aby tak wyglądało to tutaj... niestety polski serwis HP trochę pozostawia do życzenia...

Robiac maly offtipick - ja tez bylem zdziwiony poniewaz obsluga klienta w tym kraju generalnie lekko to nazywajac nie nalezy do najlepszych chyba wlasnie za wyjatkiem firm zwiazanych z szeroko pojeta elektronika, takie doswiadczenia mam ja jak rownierz moi znajomi. A tak aby dac przyklad to naprzyklad banki pracuja od 10 do 16 i jeden dzien w tygodniu do 17 od poniedzialku do piatku, czesto aby zalozyc konto trzeba odbyc rozmowe wstepna i czekac 7 dni na decyzje czy bank nas akceptuje jako klienta.

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 22, 2008, 08:40:14 »
no cóż... co kraj to obyczaj

EOT