Witam
mam do was wielka prosbe, czy ktos z was moglby zrobic backup posiadanego (nie modowanego) romu iPAQa 6515 ?? (jest to tylko chwilka okolo 3 - 5 min)
Jest to dosc proste... oto instrukcja:
Instalujemy programik PHM Registry Editor, po jego zainstalowaniu wlaczamy go, nastepnie przechodzimy do klucza
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ VDisk]
i zmieniamy wartosc z 1 na 0. Robimy restart... nastepnie wlaczamy jakis program do przegladania plikow ktorym mozna zobaczyc pliki ukryte (np. Resco Explorer) wchodzimy do folderu windows i szukamy programu LoadVDisk, poczekamy az sie wlaczy i teraz w glowny folderze (My Device) powinien sie pojawic folder Extended Rom (u mnie pomiedzy ConnMgr a iPAQ File Store), wchodzimy w niego i kopiujemy cala zawartosc folderu na karte SD, nastepnie wkladamy karte SD do czytnika kart i kopiujemy wszystko na komputer, po skopiowany prosilbym o spakowanie tego w jeden plik, i wrzucenie na jakis serwerek lub stronke, lub wyslanie na maila, jesli ktos sie zdecyduje na maila to prosze dac znac na PM

Jesli ktos to zrobi bede bardzo wdzieczny za to...
Bardzo prosze o pomoc... naprawde zalezy mi na tym romie... poniewaz nie zrobilem swojego backupa przed flashowaniem a potrzebuje powrocic do starego romu...
pozdrawiam.