Prośba do posiadaczy iPAQa 6515...

• 2 Odpowiedzi
  • 913 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wesyr87

• 317
  • Sprzęt: iPhone 4, Galaxy Note :)
« dnia: Styczeń 28, 2006, 08:55:25 »
Witam

mam do was wielka prosbe, czy ktos z was moglby zrobic backup posiadanego (nie modowanego) romu iPAQa 6515 ??  (jest to tylko chwilka okolo 3 - 5 min)

Jest to dosc proste... oto instrukcja:

Instalujemy programik PHM Registry Editor, po jego zainstalowaniu wlaczamy go, nastepnie przechodzimy do klucza
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\ VDisk]
i zmieniamy wartosc z 1 na 0. Robimy restart... nastepnie wlaczamy jakis program do przegladania plikow ktorym mozna zobaczyc pliki ukryte (np. Resco Explorer) wchodzimy do folderu windows i szukamy programu LoadVDisk, poczekamy az sie wlaczy i teraz w glowny folderze (My Device) powinien sie pojawic folder Extended Rom (u mnie pomiedzy ConnMgr a iPAQ File Store), wchodzimy w niego i kopiujemy cala zawartosc folderu na karte SD, nastepnie wkladamy karte SD do czytnika kart i kopiujemy wszystko na komputer, po skopiowany prosilbym o spakowanie tego w jeden plik, i wrzucenie na jakis serwerek lub stronke, lub wyslanie na maila, jesli ktos sie zdecyduje na maila to prosze dac znac na PM :)

Jesli ktos to zrobi bede bardzo wdzieczny za to...

Bardzo prosze o pomoc... naprawde zalezy mi na tym romie... poniewaz nie zrobilem swojego backupa przed flashowaniem a potrzebuje powrocic do starego romu...

pozdrawiam.

*

Offline wesyr87

• 317
  • Sprzęt: iPhone 4, Galaxy Note :)
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 16, 2006, 21:19:01 »
Moglby ktos pomoc ??

*

Offline idiom

• **
  • 124