Witam
Mam problem ze swoim ipaqiem rw6828 (to samo co rw6815)... mianowicie zainstalowłem ostatnio Need For Speed'a , wszystko działało do czasu wyłączenia gry. Gdy ją wyłączyłem nie dość ze sama nie odpaliła się ponownie, to siadł dźwięk w głośnikach (podczas instalacji dźwięk był wyłaczony). Po dłuższym grzebaniu i szukaniu przyczyny oraz odinstalowaniu tej durnej gry z instalatorem i doslownie wszystkim, PDA dalej nie odzyskał dźwięku w głośnikach. Zrobiłem hard reseta i dalej to samo... głośniki nie działaja przy odtwarzaniu muzyki obojętnie czym, ale działaja przy słuchaniu radia (klikam na glosnik głowny w programie odtw. radio -slychac szum bo nie podlaczam słuchawek choć tak być nie powinno) oraz gdy ktoś dzwoni słychac dryndanie domyślnego dzwonka... Ponadtwo padł mikrofon wbudowany w PDA. Dzwonić udaje się tylko poprzez słuchawki z wbudowanym mikrofonem.
Używam WM 5.0 z 2006r
link do tego modelu:
http://www.mtekk.com.au/Articles/tabid/54/articleType/ArticleView/articleId/715/HP-IPAQ-RW6828-Multimedia-Messenger-Review.aspxPodkreślam ze sprzęt działa, problemy są z softem... czyli nieszczęsnym WM5.
Aha... nie chce instalować nowego ROMu z innym systemem, a jeżeli już nie miał bym wyboru, to jak skopiować stary ROM na PC-ta.
Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.