hp 614c dziwna sprawa...

• 3 Odpowiedzi
  • 651 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

hp 614c dziwna sprawa...
« dnia: Maj 16, 2009, 00:49:09 »
Ot dzis zagladam na allegro drodzy uzytkownicy hp 614c i zauwazam... ktos sprzedaje calkiem nowe urzadzenia po 799...? przy czym nasptepny prog nowego urzadzenia jest 1099? znaczna roznica ? ja mam na to pomysl... ale czekam na waze sugestie... (a tak apropos zal mi d... sciska ze ja musialem zaplacic co najmniej tyle samo za uzywke 2 tyg temu... i nie wieze ze tak nagle ceny spadly) ps link do aukcji... http://allegro.pl/item635127545_palmtop_hp_ipaq_614_c_gw12_waw_nowy.html ... co wy na to? ;/

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
Odp: hp 614c dziwna sprawa...
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 16, 2009, 01:00:04 »
Kto wie, czy to nie są te nieoddane do HP przy naprawie gwarancyjnej. Różnie może być.

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 16, 2009, 01:14:13 »
nie kolego... ja mysle ze nie oddane zostale u wlascicieli z nowymi batriami a rszta jko nowe poszly na allegro ... dziwny kraj... w kazdym razie mnie to wkurza na maxa.....

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 16, 2009, 01:26:46 »
Hmm cóż poradzić, niestety coraz więcej cfaniaczków wyrasta nietylko na allegro i zaczyna się robić sytuacja taka, że juz nie wiadomo komu ufać. Coraz więcej się pisze o tym, że sprzedaż w internecie rośnie, tyle tylko, że ludzie niedługo będą się bali oszukania i zaczną rezygnować z zakupów przez internet na rzecz normalnych sklepów. Fakt, zapłacisz trochę więcej, ale masz pewność, że zakupiony towar otrzymasz. Taka niestety jest dzisiejsza rzeczywistość.