Witam
Nakresle lekko problem, stalem sie (tak mi sie wydawalo) szczesliwym posiadaczem HP IPAQ hw6515, wybralem sie w interesach do PARYZA i nadazyla mi sie okazja, bardzo wielka okazja kupienia tego cuda za 120 euro, no to sobie kupilem.
Wszystko bylo by pieknie ale w srodku siedzi WINDOWS MOBILE w wersji francuskiej oraz simlock w tej ze sieci.
Chodzilem po roznych komisach i serwisach oraz sklepach z PDA itp. no i z tego co sie dowiedzialem to NIE MA mozliwosci wgrania nakladki polskiej mwriter od marchevki i tym bardziej oryginalnego WINDOWS MOBILE w wersji angielskiej a co za tym idzie mozliwosc wgrania polskiej nakladki. Jedyne co mi pozostaje to uzywanie tego z wersja francuska. Tak mi powiedzieli.
Dzwonilem do HP i powiedzieli mi ze nie ma problemu zadnego, że wgraja mi angielski WINDOWS i bedzie po klopocie i tak mi to fajne wszystko mowili az sie dowiedzialem cene!!!!!!!!!!!!!!!!! 1240 zl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOREEEEEEEE!!!!!!
Znowu w innym sklepie i serwisie PDA powiedzieli mi ze moga mi wgrac ROM angielski ale tylko na moja odpowiedzialnosc poniewaz sa bardzo duze szanse ze palmtop sie rozsypie i bedzie do smietnika. ( w sensie ze padnie flash czy jakos tak).
Prosze o wypowiedzenie sie TYLKO I WYLACZNIE osob ktore NAPRAWDE sie na tym znaja, poniewaz bardzo mi zalezy na tym co dalej zrobic.
Z gory bede bardzo wdzieczny.