kłopoty z wyświetlaczem (lub softem) HP rw6815

• 0 Odpowiedzi
  • 596 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kłopoty z wyświetlaczem (lub softem) HP rw6815
« dnia: Wrzesień 26, 2008, 16:13:31 »
Witam.

Piszę tu pierwszy raz (choć Wasze posty dot. swojego  urządzenia przeczytałem chyba wszystkie).
Kupiłem telefon jak w temacie, używany, z WM6.1 (2.03.01 WWE). Problem polega na tym, że stosunkowo często (kilka razy dziennie) po wygaszeniu ekranu przyciskiem włączania/wyłączania nie udaje się przywrócić wyświetlania ekranu tym przyciskiem (ani żadnym innym). Telefon w tym czasie "żyje" - odbiera przychodzące rozmowy, daje się synchronizować z PC, nawet robi zdjęcia, tylko nie chce zaświecić ekranu. Pomaga wtedy tylko miękki reset albo chwilowe wyjęcie baterii. Próbowałem opisywanych już przez Was sposobów z dłuższym wyjmowaniem baterii, twardym resetem - nic nie pomaga. Sprzęt czy soft? Poprzedni właściciel twierdzi, że u niego nic takiego nie występowało. Ja zainstalowałem tylko Automapę i słownik Lingvosoft (czy jakoś tak), nie manewrowałem z ROM'em...

Drugie pytanie - przeczytałem na tym forum, że telefon nie obsługuje kart SDHC. I ponowne pytanie - sprzęt czy soft? WM6 podobno już to obsłuży, ale czy czytnik w telefonie też? 

30-09-2008

ewidentnie soft (a konkretnie oprogramowanie aparatu fotograficznego). Po powrocie do WM5 wszystkie problemy ustąpiły

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 30, 2008, 15:10:24 wysłana przez paros »