No właśnie. Po głupim pomyśle kupienia słuchawki bluetooth i szybkiego sprzedania jej na allegro, postanowiłem kupić coś właściwszego dla mnie - słuchawki przewodowe (po prostu ładowanie nawet co 3 dni mnie przerasta).
I tu kłopot - już prawie zdecydowałem się na jakieś słuchawki Motoroli, ale natknąłem się na urządzenie HTC RC-E100. Jak dla mnie rewelacja, nawet ktoś na allegro sprzedaje je już za 80 zł, ale mam poważny kłopot. Nie wiem jaka jest różnica między extUSB a miniUSB. Przeszukałem wiele stron i nic. Moje wstępne wnioski są takie że extUSB to to samo co miniUSB tylko może dodatkowo przesyłać audio, ale nie ejstem pewny, no a 80 zł piechotą nie chodzi. Stąd moje pytanie - czy słuchawki HTC RC-E100 z portem extUSB będą kompatybilne z HP iPAQ 614c, który ma wejście na 100% mini USB (tu podłączam słuchawki z zestawu - dość tandetne), a może i extUSB, czego zweryfikować nie mogę?
Tym bardziej że na wielu stronach w specyfikacji słuchawek używa się zamiennie extUSB z miniUSB, tym łatwiej mi się pogubić.... z góry dzięki za pomoc!