Witam.
Mam problem. Wgrywałem sprawdzony wcześniej soft(był wgrywany już na ten pda) robiłem to metodą instalacji z karty MiniSD, wrzuciłem ROM na kartę pamięci, ale niestety nieumyślnie, gdyż zamiast ją sformatować tylko wyczyściłem przez shift+del, oczywiście włożyłem kartę, Hard Reset i tadam;) wyskakuje u dołu ekranu komunikat po ang, o podobnej treści (juz nie pamiętam dokładnie) brzmiał tak w tłumaczeniu na PL: błąd pobierania romu, sformatuj kartę SD. Oczywiście wyłączyłem PDA i sformatowałem kartę wrzuciłem na nowo ROM, a tu niespodzianka, nie chce się włączyć, nie reaguje na nic (próbowałem SR, HR, Wyjmij i włóż baterię) dosłownie wszystkiego i nic, jedyne co działa to ładowanie bateri(świeci się czerwona lampka u góry) dosłownie jest martwy. I tu nasuwa się pytanie:
Czy jest możliwość postawienia go na nogi w domowych warunkach? czytałem coś o odpaleniu jakiegoś pliku windowsowskiego z karty pamięci który pozwoli na włączenie go w "trybie awaryjnym", ale nie znalałem więcej informacji na ten temat.
Dawajcie wszystkie metody, nawet głupie będę sprawdzał:)
PS. dodam jeszcze że model ten jest niemalże taki sam jak RW6828.