IPAQ HP6315 Jak zrobic twardy reset?

• 2 Odpowiedzi
  • 634 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 30, 2006, 21:22:05 »
Witam, Od niedawna jesetm szczęśliwym posiadaczem IPAQ HP6315. Niestety niedawno pojawiły sie problemy. IPAQ pokazywał całą baterię ale po trzymaniu jednego smsa telefon wyłączał się. Dopiero po podłączeniu do bazy zaczynał działac. Po czym po jakimś czasie wyłączył się tak, że już nic nie moge zrobic. Chcę zrobic twardy reset , może to przywróci prawidłowe funkcjonowanie aparatu? Niestety nie wiem jak. Proszę was o jakąś podpowiedź. Dodam że cała heca zaczęła się jak podładowałem aparat ładowarką samochodową -  ale czy to jest przyczyna nie wiem, Nikt mi nie potrafi pomóc. HELP !

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 02, 2006, 10:05:17 »
z boku IPAQa masz taki maly otworek w ktory mozesz wlozyc olowek. zeby zrobic twardego reseta musisz przytrzymac guzik wlaczania przez dluzszy czas i jednoczesnie wlozyc olowek w dziurke do resetu tylko wiedz ze stracisz wszystkuie programy i wszystko co miales na IPAQu - nie tylko na karcie pamieci ale tez na pamieci samego aparatu

Re: IPAQ HP6315 Jak zrobic twardy reset?
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 06, 2006, 22:48:14 »
musisz przytrzymac przycisk on/off i reset razem wcisniete przez jakies 5 sekund, albo wyjac baterie na dlluuuuugo.....