Kupilem na ebayu ipaqa 914c za 190 funtow(mieszkam w anglii) ale niedlugo po dostarczeniu paczki i wyjeciu baterii, odkrylem na wewnetrznej stronie tylnej klapki, naklejke ze strony ipaqrepair.co.uk co jak mniemam sugeruje ze telefon byl naprawiany a zatem poprzednio w jakistam sposob uszkodzony. Sprzedajacy nie chce mi powiedziec co dokladnie bylo w nim uszkodzone. Zastanawiam sie zatem czy jest sens doplacac i kupic nowy telefon ze sklepu a ten sprzedac. Znalazlem podobny model za 279.99funtow. Podobny, bo ten sklepowy ma procesor 520MHz a moj(z tego co pamietam) 420MHz. Zatem czy wogole jest sens doplacac te 90 funtow? Jak na razie telefon sprawuje mi sie znosnie jesli chodzi o strone sprzetowa. Ale w przypadku kupna ze sklepu, zawsze(przynajmniej ja tak mysle) bedzie przekonanie ze jak cos bedzie nie tak, to przeciez sprzet jest nowy i nikt wczesniej przy nim nie grzebal ani nic.
[edit] Nie jestem pewien czy topik powinien byc tutaj czy w dziale Zakupy. Jesli tam, to prosze moderatora o przesuniecie