Na mojej liscie zakupowej tez widnieje 16 gigowa karta:)
Jak na razie mam za soba maly test polowy pda. Mialem dzis pare spotkan na miescie i zabralem do kieszeni HP. Jade na standardowej baterii, wyciagnalem kabelek ladowania ok 10 rano, podjechalem kawalek do miasta pociagiem, w miedzyczasie bawilem sie jak codzienny uzytkownik, czyli w pociagu troche poczytalem stron z sieci(przez gprs), potem odebralem ok 4 telefonow, sam, dzwonilem ze 3 razy, kilka razy uzylem google maps zeby sie znalezc w metropolii:) i ok godz 15, telefon poinformowal mnie ze poziom baterii jest bardzo niski. Przestraszylem sie troche ze zaraz mi to padnie, wiec przelozylem karte sim do zwyklego telefonu, ale gdy ok 19 wrocilem do domu, to telefon po wybudzeniu, dopiero powiedzial ze bateria jest tak slaba ze wifi nie wlaczy. Czyli jak dla mnie wniosek ze zeby "normalnie" korzystac(jak to opisalem + chcialbym jeszcze troche podzwonic lub posurfowac) potrzebna jest wydajniejsza bateria bo standardowa, to pda żre jak smok. BT byl wlaczony, gps sprawdzal pozycje co godzine.