Właśnie dostałem do testów nowego iPAQ 6515. Pierwsze wrażenia takie sobie - automapa wygląda źle (obcięte menu ;( ), telefon działa rewelacyjnie, po raz pierwszy doskonale słychać rozmówce i mnie przez taką chybrydę. GPS jeszcze nie odpalałem, ale tez sprawdze i porównam z SIRF3 - zapewne na szkodę iPAQ

. Wyświetlacz jest dość dobry, chociaż nowe modele iPAQ mają lepsza jakość kolorów i podświetlenia. Czas pracy na razie nie wiem. W porównaniu do iPAQ 4150 jest oczywiście większy, ale nieznacznie. Subiektywnie oceniona waga nie jest zła i nie jest to ciężka cegła. Klawiaturka działa dobrze, ale wolałbym większy wyświetlacz zamiast niej. Co ciekawe nawet wbudowane aplikacje nie sa dostosowane do rozdzielczości więc troche to naciągana teoria z tym wyświetlaczem. Wielki minus nie pasuje wtyczka od słuchawek audio do normalnego Jacka ;( Wbudowany aparat fotograficzny - niezły, ale z lampą ma problemy.
Poważniejsze uwagi prześlę Wam później - następne 14 dni czeka go dużo bólu z mojej strony. To wrażenia na gorąco po pierwszych 30 minutach w mojej dłoni.