Witam

Od piątku zabawiam się nowym gadżetem - jak w tytule. No i przy okazji czyszczenia pozostałości po poprzednich użytkownikach (zapewne sprzedawcy w sklepie testowali urządzenie, nim mi go sprzedali), chyba coś udało mi się nieszczęśliwie wywalić. Teraz nie mogę połączyć się z Internetem, a gdy próbuję uruchomić Bluetooth, pojawia się komunikat: "Włączenie sygnału Bluetooth nie powiodło się z powodu niewystarczającej ilości dostępnej pamięci sterownika. Musisz dokonać zwykłego restartu zanim będziesz mógł WŁĄCZYĆ sygnał Bluetooth". Nie wiem, czy restart to inaczej reset, ale go już ze trzy razy resetowałam patyczkiem, no i qrna nadal ten sam komunikat się pojawia, znaczy niewiele zdziałałam ;( Czy i ewentualnie w jaki sposób można temu skubańcowi zrobić twardy reset (coś w stylu, jak w LOOX 720)? Proszę o pomoc, ponieważ przejrzałam już chyba wszystkie tematy, związane z ipaq 6515 i nie znaazłam odpowiedzi. Btw. czy ktoś jest może w posiadaniu polskiej instrukcji do tego cudaka w jakimkolwiek formacie elektronicznym? Dziwne, że sprzedawcy łamią prawo, nie dodając takowej instrukcji do kompletu.
Dodam jeszcze, że przed wspomnianym usuwaniem plików, miałam już pięknie wszystko skonfigurowane (między innymi dzięki wskazówkom ze strony
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=10404) i gprs, mms-y, bluetooth - wszystko dzialało jak w szwajcarskim zegarku. Teraz nie dziala nic. Wrrr... Jestem zła na siebie, bo zawsze pochopnie wywalam to, co wydaje mi się już niepotrzebne, a nastepnie okazuje się, że wywaliłam pół systemu. Żartuję, ale poważnie potrzebuję wsparcia

Kyliks