andrzey opisał dokładnie to, co mnie wkurza od początku posiadania tego urządzenia.
Używam go od 3 miesięcy, i już zupełnie straciłem cierpliwość. Odbieram dziennie nawet do kilkudziesięciu rozmów, i TO się do rozmawiania po prostu nie nadaje. Po połączeniu ze słuchawką BT (Logitech) już zupełnie jest loterią, czy odbiorę rozmowę, czy tylko usłyszę "Halloooo, no kurcze, nie odzywa się...."
I te ciągłe zwisy. Ostatnio bardzo często po wygaszeniu już system nie wstaje. Oczywiście reset, i czekanie na start systemu, wbicie PINu, i to wszystko podczas jazdy, koszmar.
Aby nie tracić klientów, przeprosiłem się w końcu z moim staaarym Siemensem C45, ale to nie jest rozwiązanie.
Chciażby lista kontaktów, którą musiałbym dodatkowo synchronizować ze zwykłą komórką... A gdzie ja pomieszczę kilkaset kontaktów...
W akcie rozpaczy pakuję go teraz i oddaję do reklamacji, z opisem powyższych usterek, jestem realistą, pewnie wróci po głębokim resecie i tyle, ale coś muszę z tym robić...
Poprzednio miałem ERA MDA I, i w zasadzie było lepiej, dało się odbierać rozmowy bez problemu, było mnie dobrze słychać, oczywiście przy braku BT nie miałem możliwości podłączyć wygodnej słuchawki.
Upieram się, żeby mieć jedno urządzenie na pasku.
Musżę mieć pełną synchronizację z MS Outlookiem, możliwość pełnej obsługi poczty, dobry telefon, i BT.
Czy nie lepiej byłoby przesiąść się na jakiś smartphone?
A może tylko ten model iPaq-a ma tego typu wady?
Poradźcie, co z tym robić, chętnie kupię coś innego, byle SPRAWNIE działało.
ps.
andrzey, jak będziesz na tej słuchawce patrzał na wyświetlacz, gdy ją masz masz na uchu, masz takie długie ucho, czy takiego wielkiego zeza ?..