0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam, posiadam w/w model iPAQ'a tzn HP hw6915 i zamierzam kupić karte pamieci. Zastanawiam się czy pójdzie na nim karta o pojemności 4GB. Na forum znalazłem wątek, w którym jeden z forumowiczów pisał że posiada tak wielką kartę i nie ma z nią problemów na tym samym modelu. Natomiast na allegro była na sprzedaż karta 4GB bo koleś kupił do swojego hw6915 i nie działała. Z tego co wiem grono posiadaczy 6915 wzrasta, wiec chciałbym się dowiedzieć ilu z was korzysta z kart 4GB (jakiej firmy) i czy ma z nimi jakiekolwiek problemy. Pozdrawiam
Witam, ja posiadam niedawno zakupioną kartę 4GB i nie widzę żandych problemów. Mam zainstalowaną AM4 + Europa + kilka gier i nawet się nie zamula. Oczywiście karta musi być zwykła bez HC. Ja swoją kupiłem na allegro. Długo szukałem bo były tylko i wyłącznie z HC a w Anglii o starszej karcie to można zapomnieć, w ofertach tylko nowe. Dla zainteresowanych podaje linka: http://www.allegro.pl/item260229725_4gb_minisd_memory_card_4_gb_sd_adapter_z_usa.html Karty koleś przysyła z USA. Pozdrohw6915 + 4GB + WM5