Tez sobie chwale, ze klawiatura jest od razu dostepna. O wiele lepiej go sie obsluguje - nawet da sie hw6515 uzywac bez rysika. Dodatkowo taka klawiatura super sie przydaje przy Automapie - wpisywanie adresu docelowego podczas jazdy na klawiaturze ekranowej jest wrecz niemozliwe i bardzo niebezpieczne. Na klawiaturze HP szybko naciskam odpowiednie klawisze i po sprawie

A mam w koncu grube paluchy, ale i tak bez problemu wciskam tylko dany klawisz choc klawisze sa w koncu dosc male.
Co do ciaglego uzywania w gorach to raczej odpada - ale wtedy odpada kazdy palm z wbudowanym GPS oprocz specjalistycznych jak GARMIN. Gdy bateria max nadalowana to z wlaczonym GPSem z Automapa wystarcza mi na jakies 3 godz. Ale jesli bedziesz chcial sprawdzic gdzie jestes od czasu do czasu to wystarczy na caly dzien. Jednak osobny GPS z wlasna bateria i palmtop bez GPS podziala dluzej - mysle jakies 10 godzin bez przerwy.
Ja jestem ogolnie z niego zadowolony. To moj pierwszy wogole w zyciu palm i po 8 miesiacach uzywania nadal jestem z niego zadowolony. Teraz moze bym wzial ETENa G600, ale to z tego powodu, ze przydaloby mi sie radio FM [ale tylko dlatego].
Jesli chcialbys jednak miec Wi-Fi to musisz sie zainteresowac nowszym modelem hw6915