hw 6515 nagłe wyłączenia

• 3 Odpowiedzi
  • 631 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

hw 6515 nagłe wyłączenia
« dnia: Luty 12, 2006, 22:54:17 »
Witam,
w poszukiwaniu porad wśród doświadczonych użytkowników zaczne od tego problemu:
mam hw 6515 od końca grudnia i od samego początku coś jest nie tak.
w najmniej oczekiwanych momentach, albo zupełnie potajemnie w kieszeni lub w futerale, podczas rozmowy telefonicznej, lub wstawiania do bazy - mój pda wyłącza sie, ekran ciemnieje zostają resztki today i pojawia się strona z hp i prośba o hasło.
czasem nie pomaga wciśnięcie dowolnego przycisku żeby zacząć logowanie, innym razem nie pomaga miekki reset a do logowania dochodze przez wyjęcie baterii i jej ponowne włożenie.
Czy ktoś z was się z tym spotkał, w serwisie sugeruja uszkodzenie płyty głównej, ale wolałbym wiedziec więcej przed wizytą u nich i zostawieniem sprzętu.

hw 6515 nagłe wyłączenia
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2006, 12:15:30 »
No cóż, raczej Cię nie pociesze. Walczyłem z tym 2 miesiące podejrzewając różne oprogramowanie które stopniowo wykluczałem włącznie z wymianą karty SIM w Plusie i etc. Jednak już 2 razy wysłałem sprzet do serwisu i drugi raz z tego własnie problemu wymienili mi 2 raz płytę główną. Odebrałem urządzonko 2 godziny temu i testuję. Zobaczymy ile wytrzyma bez zawiechy :) pozdrawiam i zyczę krótkiego czasu serwisowania :(

hw 6515 nagłe wyłączenia
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2006, 10:03:26 »
Bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedz, tylko nie wiem jak mam sie rozstac z moim asystentem na tak dlugo, chyba wszystko co sie da musze przenisc do poczciwej noki 6800, czy ona wszystko spamieta :(

hw 6515 nagłe wyłączenia
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2006, 10:07:19 »
Bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedz, tylko nie wiem jak mam sie rozstac z moim asystentem na tak dlugo, chyba wszystko co sie da musze przenisc do poczciwej noki 6800, czy ona wszystko spamieta :(