HP iPaq rw6815 problem z wszystkim POMOCY

• 3 Odpowiedzi
  • 2680 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HP iPaq rw6815 problem z wszystkim POMOCY
« dnia: Grudzień 18, 2010, 18:51:04 »
Witam kupiłem Pocketa HP iPaq rw6816 i na poczatku nie włączała się kamera a przynajmniej próbowała ale nie mogła się załadować ale dobra niech będzie, ale potem zauważyłem że nie działa wifi ładuje się ale się nie włącza. Komputer nie widzi palmtopa. Byłem w lombardzie to powiedział mi że wgra mi nowego softa ale po tygodniu poszedłem i mówi że nie jest w stanie ani przez kabel ani przez karte pamięci. Powiedział że potrzeba obniżyć wersje bootloadera. No i tu nasuwa się pytanie czy któś może mi pomoć jak go naprawić. Wchodząc do systemu nie widznieją żadne informacje o żadnych sterownikach. Ktoś nieżle nagrzebał. Proszę bardzo o pomoc lub polecenie mi kogoś kto napewno by mi to zrobił.

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: HP iPaq rw6815 problem z wszystkim POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 19, 2010, 10:09:32 »
bardzo dziwne, chociąż wątpię aby koleszka w lombardzie miał o tym pojęcie. wejdź w tryb bootloadera - spisz wersję i porównaj z tym co np można pobrać na xda-dev. Ja wielokrotnie flashowałem to urządzenie i nigdy problemu nie było. A z flaashowaniem z karty wystarczy że użyje za dużej karty i już nie pójdzie - najlepiej 128MB, nie więcej. Spróbuj zdobyć małą karte i sflashować sprzęt jednym z ROMów z xda-dev. musi się dać.

Połączone: Grudzień 19, 2010, 10:10:12
i BTW zmień temat bo warna zarobisz...
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 06, 2011, 08:32:17 »
a jak wejśćw bootloader

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 06, 2011, 10:30:10 »
a jak wejśćw bootloader

RTFM
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...