0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam od 4 tygodni nowego HP iPAQ 6915 i mam od kilku dni problem z baterią. Bateria trzyma tylko 2- 3 godziny przy nieużywanym PDA, tzn. robie mu reset i nieuruchamiam żadnej aplikacji i w stanie czuwania wytrzymuje max 2-3 godziny. Coś ja rozładowuje! Może jakieś zwarcie? Gdy go kupiłem to w stanie spoczynku czuwał 3-4 dni!
Cytat: "martinflash"Mam od 4 tygodni nowego HP iPAQ 6915 i mam od kilku dni problem z baterią. Bateria trzyma tylko 2- 3 godziny przy nieużywanym PDA, tzn. robie mu reset i nieuruchamiam żadnej aplikacji i w stanie czuwania wytrzymuje max 2-3 godziny. Coś ja rozładowuje! Może jakieś zwarcie? Gdy go kupiłem to w stanie spoczynku czuwał 3-4 dni!mi krótko trzymał jak sam (przez program) łączył się z gprs, podejrzewam że jakiś program naciąga baterię, ewentualnie hard restet i zobaczyć na gołym systemie czy też tak krótko działa
Po włożeniu karty uruchomił się program o nazwie "autorun.exe" z karty prawdopodobnie i znowu bateria zaczeła raptownie spadać.Czy ten progrmaik to moze być virus?Moż emam uszkodzoną karte?
Cytat: "martinflash"Po włożeniu karty uruchomił się program o nazwie "autorun.exe" z karty prawdopodobnie i znowu bateria zaczeła raptownie spadać.Czy ten progrmaik to moze być virus?Moż emam uszkodzoną karte?Czy na tej karcie nie masz przypadkiem programu do nawigacji GPS pod nazwa iGo 2006 Jesli tak to nic dziwnego, ze tak ci szybko bateria pada. Po pierwszym wlozeniu karty iGo sam ci sie instaluje, a potem po kazdorazowym wlozeniu karty automatycznie ci sie wlacza i wlacza wbudowany odbiornik GPS, ktory zuzywa sporo pradu. Z tym, ze wlaczony iGo powinienes zauwazyc [no chyba, ze go minimalizujesz, a nie zamykasz to w tle ciagle dziala i GPS zre baterie.