hp ipaq 614c-problem z klawiatura ekranowa

• 3 Odpowiedzi
  • 725 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

hp ipaq 614c-problem z klawiatura ekranowa
« dnia: Sierpień 11, 2008, 22:51:49 »
witam wszystkich.jestem swiezakiem w dziedzinie palmtopow.wczoraj kupilem ipaq 614c i poznajac go cos musialem wcisnac bo niedziala w nim klawiatura ekranowa(wczesniej dzialala).na domiar zlego jeszcze wlaczylem mu blokade klawiatury i teraz niemoge juz nic zrobic.prosze o pomoc(to ze jestem duren  to wiem).

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: hp ipaq 614c-problem z klawiatura ekranowa
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 11, 2008, 23:05:15 »
zmieniłes pewnie klawiaturę na jeden z dostępnych sposobów wprowadzania tekstu - rozpoznawanie, klawiature itp. Musisz wejść np. w sms i rozwinąć liste dostepnych sposobów. tam sobie wybierz klawiaturke
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline d@r

• *
  • 88
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 12, 2008, 00:24:05 »
Heh, albo wgrales Pan polski t9 od np HTC lub asusa... Pozostaje hard-reset: wyjmujemy bateryjke - jak sie urzadzonko nie chce wylaczyc - przytrzymujemy sobie powerek i radosnie naciskamy rysikiem reset.

A za instrukcja HP:
Wykonaj twarde resetowanie urządzenia HP iPAQ,
naciskając i przytrzymując przycisk zasilania,
a równocześnie naciskając i przytrzymując przycisk resetowania.
Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przed naciśnięciem i przytrzymaniem przycisku resetowania,
a następnie włącz urządzenie HP iPAQ.
Pozdrawiam, Darek

*

Offline Bigu1975

• 349
  • Sprzęt: H 1910, H 2210, Hx2490b, HP 614c, Xperia X1 (na sprzedaż), Hx4700, HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 12, 2008, 00:45:43 »
Odnośnie clean resetu jeśli urządzenie działa to w settings mamy programik "Factory Recovery" - robi dokładnie to samo bez konieczności ekwilibrystyk palcowych   B)